ejipto2Dilluns, 20 de gener

Salm 32, 1-5

Gaudir del perdó és allò que allibera al nostre cor de la culpa. Perquè sentir-nos perdonats ens ofereix fugir d’un cor encadenat. Les nostres passes poden errar, podem equivocar-nos en les nostres decisions, però sempre podem acudir a Déu perquè Ell ens ofereix la llibertat de les nostres errades.

 

Dimarts, 21 de gener

Salm 33, 1-9

Si pensem en la magnificència de Déu, en qui és Ell i qui som nosaltres, aleshores hem de lloar-lo, hem d’alçar un càntic cap a Ell, perquè en la nostra petitesa ens ha estimat, ens ha ofert promeses i sabem que les complirà.

 

Dimecres, 22 de gener

Salm 35, 1-3

Les nostres lluites no les hem de fer sols, Déu està disposat, no solament a acompanyar-nos, sinó a gestar-les Ell mateix. Ens esforcem en defensar-nos quan la realitat és que tenim el millor escut. Déu és qui ens pot salvar.

 

Dijous, 23 de gener

Salm 36, 6-11

No hi ha res del creat que pugui abastar l’amor i la misericòrdia de Déu, no hi ha res que es pugui comparar a la seva justícia i a la seva plenitud. Aquest és el nostre Déu, el que és llum per la creació i salvació per a totes i tots.

 

Divendres, 24 de gener

Salm 38, 10-16

Quan no hi ha sortida al dolor i al patiment, quan sembla que la foscor acabarà vencent i no hi haurà salvació, en aquell moment és quan hem de fer forta la nostra esperança en el Déu que salva, en el que sempre respon, encara que sigui amb un silenci.

 

Dissabte, 25 de gener

Salm 39, 6-10

El silenci és el reconeixement de que les nostres paraules i les nostres accions, els nostre ser és un no res davant del Déu totpoderós. I callem, però callem amb un cor ple d’esperança perquè aquest Déu meravellós és el que ens ha acollit entre els seus braços.

 

Diumenge, 26 de gener

Salm 40, 1-4

La nostra lloança és el testimoni dels fets de Déu, el nostre cant és la resposta a les seves accions. Déu ens aixeca i ens planta en llocs segurs, Déu redreça les nostres passes per a transitar en avingudes amples.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.