Responsable: Nuria Millón

L’Església Evangèlica de Catalunya sempre ha donat una gran importància a la tasca donar a conèixer als nens el missatge de l’Evangeli. Aquesta és una funció que porten a terme cadascuna de les comunitats locals. En totes elles, sense excepció, existeix una Escola Dominical dirigida a formar als més petits de les congregacions.

Ara bé, aquesta tasca s’ha fet normalment, amb la col.laboració aquelles persones que els agrada treballar amb els nens, però que moltes vegades no tenen una formació específica, i, a més, cada comunitat ha de buscar els seus materials, mètodes d’ensenyament, etc. És per aquest motiu que la Mesa de l’EEC ha cregut necessari crear un Departament que ofereixi ajut a les esglésies per realitzar aquesta tasca tan important.

En principi aquest Departament, que tot just comença ara a caminar,  intentarà treballar en dues àrees ben diferenciades: D’una banda en l’elaboració de materials adequats a les diferents edats dels nens, i de l’altra en la coordinació de les diferents escoles dominicals, en el sentit de que els monitors de cadascuna d’elles tinguin una o dues reunions anuals per tal de compartir experiències, problemes, etc., i també incidir en la seva formació mitjançant reunions o tallers especialitzats.

D’altra banda també col.laborarà amb les esglésies en les dues sortides anuals conjuntes que cada any es celebren a l’EEC.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.