L’EEC com a estructura i òrgan d’execució i de gestió pretén estar a l’abast de totes les esglésies evangèliques locals que en formen part.

Com a eix central, pretenem oferir els serveis i recursos que disposem per a endegar tots aquells projectes que ens puguin presentar les esglésies locals, sempre i quan aquests siguin viables i  l’òrgan decisori (és a dir la Mesa), hagi aprovat la seva execució. A més, els òrgans directius vetllem pel compliment dels acords assolits a la Mesa.

Per tal de donar aquests serveis, S’han creat diferents Departaments que tenen com a finalitat realitzar una tasca concreta.

També estem a disposició de les esglésies locals per a donar suport i ajut en gestions que siguin de la seva competència, però que necessiten de l’orientació i criteri de la Mesa.

Fomentem la comunitat sinodal, i amb aquesta voluntat es situen en el calendari anual activitats conjuntes en les quals participen totes les esglésies locals: Convivència, Reunió de consells, Culte Divendres Sant, Culte de la Reforma, Vigília d’oració, etc.

Finalment, els càrrecs directius representem institucionalment a l’EEC davant les autoritats públiques, davant de la resta de famílies denominacionals evangèliques i d’altres religions i davant d’altres òrgans que requereixin de la nostra presència.

Amb independència d’aquestes activitats referides a la vida interna de l’església, l’EEC té també una important obra social. S’està treballant en ajudar a persones amb problemes de drogoaddicció, dones en risc social, en el Comerç Just, ajut a immigrants, nens de famílies desestructurades, atenció a la tercera edat, etc. Aquesta feina es realitza o bé des d’una església local: Comerç Just- (Barcelona Centre) o Immigrants (Rubí) o bé directament per la pròpia EEC mitjançant organismes descentralitzats (Fundació Bet-San i Associació El Far).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.