hojasDilluns, 13 de gener

Salm 19, 1-5

La majestat de Déu ens envolta, la natura canta una lloança al creador. Hem de ser capaços de veure la seva mà al nostre voltant, els signes són presents. La griso dels nostres paisatges no ens deixa veure les estrelles, però elles brillen i poden il·luminar el nostre cant.

Dimarts, 14 de gener

Salm 22, 1-2.23-25

No sempre podem sentir el consol de Déu, no sempre ens adonem de que la seva mà protectora és a prop nostra, però el murmuri del seu amor és present, el sigil·li de la seva misericòrdia és patent. La seva mirada sempre és sobre nostre.

Dimecres, 15 de gener

Salm 23

Pots recitar-lo de memòria? Potser és aquest un dels salms més coneguts. Avui et convido a repetir-lo al llarg del dia, a no oblidar-lo, a fer les seves paraules presents en la teva alegria o el teu dolor. El Senyor és el meu pastor.

Dijous, 16 de gener

Salm 24, 3-6

El poble de Déu avança en la seva peregrinació cap a l’esperança d’un món millor. En aquesta caminar anem aprenent que vol Déu de nosaltres, i dia a dia, pas a pas, ens adonem com la seva ensenyança es referma als nostres cors per a transformar-nos.

Divendres, 17 de gener

Salm 27, 1-4

Davant de qualsevol dificultat, quan ens enfrontem als perills més terribles i a les pors més fosques, aleshores és quan hem d’animar al nostre cor a cantar l’alegria de la salvació de Déu, és aleshores quan hem de recordar que Ell ens protegeix.

Dissabte, 18 de gener

Salm 28, 6-9

Cantarem de goig quan ens adonem de que el Senyor ens escolta, cantarem de goig quan veiem la seva salvació. Cantarem de goig encara que avui plorem amb llàgrimes. Beneirem al Senyor perquè Ell és la nostra força.

Diumenge, 19 de gener

Salm 30, 1-6

Crida, perquè els nostres crits són escoltats. Plora, perquè les nostres llàgrimes seran secades. La misericòrdia del Senyor és el que presideix la nostra vida, fins en els moments més complicats.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.