Responsable: Glòria Castell

El Departament de Comunicació pretén ser la veu de l’Església Evangèlica de Catalunya davant dels grans esdeveniments mundials, que afecten de manera molt perjudicial una gran part de la humanitat. Un dels seus objectius és pronunciar-se contra les injustícies i intervenir positivament en les situacions conflictives que afecten el nostre propi país. D’altra banda, atenta a les noves tecnologies, vol arribar a tothom mitjançant una pàgina web.

Aquest Departament, tindrà tres àrees de treball ben definides:

1) En primer lloc s’encarregarà de la publicació d’un butlletí mensual electrònic, que s’inclourà en aquesta pàg. L’esmentat butlletí vol donar informació ràpida sobre les notícies de la nostre església a tots els membres i també a tots aquells que hi estiguin interessats. Constarà també d’un article d’opinió sobre l’actualitat.

2) El manteniment de la pàg. web. Es tracta de que aquesta pàgina estigui sempre al dia, amb totes les notícies d’actualitat, informes del Consell Pastoral, activitats dels adolescents, de les esglésies, articles d’opinió, etc.

3) Confecció de comunicats amb l’opinió de l’església sobre matèries actuals relacionades amb qualsevol qüestió d’interès.

El repte és fer-nos escoltar davant una societat avançada, però alhora deficitària en creences, on cada cop més els ciutadans necessiten apropar-se i conèixer altres realitats que ofereixin llibertat, esperança, amor… així com d’altres valors que ara per ara són molt difícils de trobar enlloc. I com església hem donar a conèixer les paraules encoratjadores i d’amor de Jesús…. perquè tots les necessiten.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.