niloDijous, 2 de gener

Salm 1

Camina pels camins de Déu no és quelcom que es fa per intuïció, és la meditació constants en la seva Paraula el que ens revela el que el Senyor demana de nosaltres. Donem gràcies perquè Déu sempre està disposat a oferir-nos els seu consell.

Divendres, 3 de gener

Salm 2, 10-12

La veu profètica demana d’aquells que tenen responsabilitats el seny de treballar pels altres, perquè el govern és una responsabilitat vers la ciutadania. Preguem perquè aquest món s’ompli de responsables amb un bon judici.

Dissabte, 4 de gener

Salm 3, 4-8

En mig d’un món que fuig de la justícia i que, moltes vegades, es construeix com un enemic, la nostra confiança ha de descansar en Déu, perquè Ell és qui salva. Per això no perillarà ni la nostre son.

Diumenge, 5 de gener

Salm 4, 2

En el patiment i l’angoixa, quan sembla que no hi ha resposta a les nostres preguntes, com en l’exemple del salmista, Déu ens permet de demandar-li el seu ajut. Ell escolta, ell ens acull i ens abraça, encara que, de vegades, no el sentim.

Dilluns, 6 de gener

Salm 6, 1-5

La confiança en l’amor de Déu ens permet de patir, ens dóna les forces necessàries per a tirar endavant en mig de la prova. Moltes vegades hi ha que esperar la salvació de Déu, però la nostra esperança és que, aquesta, sempre arriba.

Dimarts, 7 de gener

Salm 9, 8-11

El judici de Déu es sempre a favor dels oprimits, la seva mà sosté la seva causa. Per això la nostra lluita també ha de ser al seu costat, perquè nosaltres transitem per els camins del Senyor, pels camins de justícia.

Dimecres, 8 de gener

Salm 10, 1.16-18

Encara que sembli que el silenci de Déu atorgui llibertat als malvats, Ell segueix presidint aquest món. Per això preguem amb constància, perquè sabem que Ell escolta i que, en el seu temps, farà justícia i implantarà el seu Regne.

Dijous, 9 de gener

Salm 13

En els moments més difícils de la nostra vida, quan sembla que no hi ha sortida i que vivim en l’abandó diví, és quan més hem de confiar en el seu amor. Sabem que la seva salvació arribarà i per això seguim lluitant en mig dels problemes.

Divendres, 10 de gener

Salm 16, 9-11

Davant de les decisions complicades sabem que Déu ens guiarà pels camins correctes. La festa arribarà, encara que avui els nostres ulls estiguin plens de llàgrimes. Déu es fa present en les nostres dificultats i sentirem la seva mà protectora.

Dissabte, 11 de gener

Salm 17, 6-9

Nit i dia, matí i tarda, en tot moment Déu està disposat a ser la nostra salvació. Per això invoquem el seu nom, amb la confiança plena de que Ell ens guarda, perquè per a Ell som especials, som únics.

Diumenge, 12 de gener

Salm 18, 1-7

Després del dolor, després de la lluita, aleshores és quan podem veure la mà de Déu en tot un procés, és aleshores quan, recordant el que hem viscut, podem proclamar i donar-li gràcies perquè Ell ha sigut els nostre suport.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.