futbolEl I Torneig de Futbol Solidari Betlem va tenir lloc el 7 de Setembre de 2013 al C/ València 680 de Barcelona a les 9:30h. El torneig consistia en què hi participessin les esglésies de la EEC. Unes contra les altres, amb equips mixtes i d’edats compreses entre els 15 i els 99 anys.

L’excusa va ser de participar-hi i col-laborar amb el Banc d’Aliments del Barri del Clot, per tant, cada equip participant en el torneig, va pagar una inscripció de 10€ per equip + donatiu de menjar (voluntari) i cada persona que va venir de públic, va pagar l’entrada d’1Kg de menjar.Evidentment, cada església, podia tenir més d’un equip. Quants més fóssim, més bé ens ho passaríem i més aliments recolliríem.

El torneig es va realitzar molt a prop de la nostra església i un cop finalitzat, (que va durar tot el matí), vàrem poder compartir els moments i les experiències viscudes, tot dinant al pati de la nostra església on totes les persones de les esglésies hi eren convidades. Després del dinar, es va realitzar el lliurament dels trofeus.

També anirem penjant informació a la web del torneig i al Facebook de l’esdeveniment:

Video:  http://vimeo.com/74073437

Església de Betlem

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.