sem 13 Isla Canela  coquinero 8934Dilluns, 6 d’abril
Cohèlet 2, 12-17

Per què, Senyor, he de preocupar-me, per què he de mirar el món i veure la tristor que omple els cors dels qui m’envolten. És més feliç aquell que no es preocupa, aquell al qui ningú li remou les entranyes. Si el meu destí és el mateix del que viu tranquil, preferiria que fugis de mi la remor de les llàgrimes. Senyor, ensenya’m el sentit del plor, dóna’m pau en la tristesa i satisfacció en l’esforç.

Dimarts, 7 d’abril
Cohèlet 2, 18- 23

Senyor meu, del treball de cada dia solament en trec preocupacions, del meu esforç no quedarà res en la partença, cada gota de la meva suor es perdrà en l’oblit. Per què, doncs, seguir afanyant-me, per què perdre la salut sense sentit? En tu vull trobar una paraula de rèplica, no triguis a contestar; respon-me per poder descansar. Confio en tu, esperaré.

Dimecres, 8 d’abril
Cohèlet 2, 24-26

Senyor, gràcies per cada do amb el que omples la meva vida, gràcies per el pa de cada dia, gràcies per cada petit regal amb que em satisfàs. No deixis, Senyor, que mai oblidi que tot prové de tu, que cada instant que visc i cada cosa que tinc ha sigut una gràcia teva. Fes-me agraïda i generosa, i buida la meva vida de vanitat.

Dijous, 9 d’abril
Cohèlet 3, 1-8

Senyor i Déu meu, fes-me acceptar amb serenitat tot allò que he de viure, dóna’m saviesa per discernir els moments, per respondre correctament a cada situació. Senyor, que sàpiga riure en el moment de felicitat i plorar en la tristor, que sàpiga quan construir i quan tirar murs. Què el teu seny ompli el meu cor d’empatia, per a saber viure cada temps.

Divendres, 10 d’abril
Cohèlet 3, 9-11

Senyor, és quan miro enrere que puc entendre moltes coses, és en el recordar la meva vida que puc veure la teva mà. Sé que mai arribaré a comprendre tot el que fas, ni podré saber perquè hi ha uns camins o uns altres, per això et demana que, amb la meva ignorància, vinguis amb mi, que caminis al meu costat, que la teva presència sigui la meva companyia en tot moment.

Dissabte, 11 d’abril
Cohèlet 3, 12-15

L’esperança de la teva creació resideix en la fidelitat del teu amor, per això mirem endavant i sabem que a la fi del camí et trobarem a tu. Omple la meva vida de les teves misericòrdies, fes-me fruir de la teva pau, i fes-me sempre aixecar un cant de lloança. Què el teu Esperit em recordi cada dia que en tu està el sentit de la meva vida.

Diumenge, 12 d’abril
Salm 150

Acompanya’ns Senyor aquest mati de diumenge, omple els nostres cors de càntics, que la memòria de tot el que has fet per nosaltres aixequi les nostres veus, i que aquestes s’uneixin al gran cànon de la teva creació. Què sigui un diumenge de festa i alegria, que la gratitud dels nostres cors ompli el silenci i que la nostra lloança et recordi i et veneri, avui i per sempre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.