cadaques 2Dilluns 9 de setembre

Hebreus 6, 7-12

Moltes vegades, per més que ens esforcem sembla que no trobem fruit al nostre treball, però no hem de perdre la constància, l’amor a de presidir tot allò en el que ens embarquem, perquè Déu no tindrà per deixalla tot allò que fem pel seu poble.

Dimarts 10 de setembre

Èxode 15, 1-11

El càntic de la llibertat és l’oració d’agraïment aixecada al Déu que salva al seu poble. Quan l’opressió del faraó i el seu esclavatge es volen imposar, volen reconquerir allò que Déu ha salvat, la seva mà torna a alliberar el seu poble, perquè els imperis no podran guanyar al Déu de tots els deús.

Dimecres 11 de setembre

Salm 10

Moltes vegades per més que ens esforcem en construir espais de repòs per els que ens envolten es topen amb la injustícia i la dolenteria, i aleshores no entenem perquè ha de ser així, perquè Déu no intervé. Però certament les nostres penes i els nostres sofriments els recull ell a les seves mans, per fer-nos les càrregues menys feixugues.

Dijous 12 de setembre

Isaïes 49, 1-6

Hem sigut escollits com a poble per ser llum al món que ens envolta. Som eines del Senyor per portar la seva paraula i la seva salvació a tots els oprimits, a totes les que pateixen. No defallim, la tasca es dura però Déu ens acompanya, som els seus servents.

Divendres 13 de setembre

Efesis 4, 25-30

Volem canvia el nostre món, volem construir una societat de justícia i repòs per a totes i tots, per fer-ho hem de portar unes vides dignes de l’Esperit que se’ns ha regalat, unes vides que edifiquin i treballin guiats pel Déu que ens estima.

Dissabte 14 de setembre

Miquees 7, 18-20

En la nostra tasca de treballar per Déu moltes vegades errem, moltes vegades ens equivoquem, però la fidelitat i l’amor del Senyor per nosaltres presideixen la nostra relació amb ell. Sobre nosaltres no vessarà l’enuig, sinó la seva misericòrdia.

Diumenge 15 de setembre

Mateo 20, 1-16

Moltes vegades mesurem les nostres tasquem amb barems humans, però la misericòrdia de Déu és igual per a tots, per els qui treballen més i per els qui ho fan menys. No aixequem la nostra veu veien una injustícia on no hi ha, perquè no mereixem uns més que altres, Déu és per tots el mateix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.