almendroDilluns, 3 de febrer

Salm 66, 16-20

La lloança és el testimoni d’una vida rescatada de la foscor. El nostre cant ha de proclamar la salvació que hem rebut de Déu, perquè Ell no ens ha negat el seu amor, més enllà de les nostres errades sempre ha mantingut la seva misericòrdia.

 

Dimarts, 4 de febrer

Salm 67

La benedicció corre en dos direccions, Déu en l’ofereix, en cada racó de la nostra vida podem trobar-la, en cada plat que posem a taula, en cada somriure que algú ens dedica, i és aquesta benedicció rebuda la que ens empeny a beneir a Déu, perquè d’Ell prové tot el que tenim.

 

Dimecres, 5 de febrer

Salm 68, 33-36

El nostre Déu és el més gran i poderós de tots els déus, Ell és per sobre de tot, fins d’allò que ens sembla poderós e inamovible, la seva veu trona i tremola tota la creació. Aquest gran Déu és el que ens omple de poder i valentia per afrontar la vida.

 

Dijous, 6 de febrer

Salm 69, 6-14

Confiar en la fidelitat de Déu és viure sabem que la seva resposta arribarà en el temps propici. Fallem i errem algunes vegades, però el que presideix les nostres culpes és l’amor i la misericòrdia d’aquell que vol seguir mantenint una conversa amb nosaltres.

 

Divendres, 7 de febrer

Salm 71, 14-19

Som testimonis vius del prodigis del Senyor, la nostra boca no ha de callar. La nostra proclamació ha de ser la manifestació de totes les obres de Déu que, al llarg del temps, hem vist. Preguem per els nostres nens i les nostres nenes, perquè el nostre testimoni sigui per ells una revelació del nostre Déu.

 

Dissabte, 8 de febrer

Salm 78, 1-6

El testimoni de les meravelles de Déu és una heretat, la més preciosa que hi ha. De generació en generació, des d’Abraham fins a nosaltres, les promeses de Déu han viatjat com un tresor. Que Déu ens ajudi perquè la nostra lloança sigui de testimoni de la seva bondat.

 

Diumenge, 9 de febrer

Salm 80, 1-4

Preguem perquè Déu ens concedeixi la renovació de la nostra vida, que la seva llum presideixi cadascuna de les nostres accions, i dels nostres pensaments. Déu sempre ens és propici per a ensenyar-nos els seus camins, solament hem de mirar-lo per veure la seva salvació presidint les nostres vides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.