las rocosasDilluns, 27 de gener

Salm 42, 9-12

No és fàcil esperar, no és senzill tindre paciència. Però la resposta arribarà, el Senyor confirmarà al seu amor per a testimoni de la nostra ànima, i aleshores, podrem tornar a cantar, i podrem tornar a dir-li: ets el Déu de la meva salvació

 

Dimarts, 28 de gener

Salm 46, 1-4

No hi ha perill que sigui més gran que el nostre Déu, no hi ha prova que pugui superar la seva fortalesa, per això confiem en Ell, perquè no hi ha refugi més ferm que els braços del Senyor.

 

Dimecres, 29 de gener

Salm 56, 13-14

No hem d’oblidar de qui prové la nostra salvació, no hem d’oblidar tot el que Déu ha fet per a nosaltres. I el recordar totes les seves accions ens té que empenya a transformar la nostra vida en la seva llum.

 

Dijous, 30 de gener

Salm 57, 8-12

L’amor i la fidelitat del Senyor ens han d’empènyer a lloar-lo i cantar-li, ens han de moure a donar-li tot l’honor i la glòria. Pots recordar la fidelitat de Déu en algun moment d’aquest dies? Para’t i dona-li gràcies. Ell mai ens oblida.

 

Divendres, 31 de gener

Salm 60, 1-7

En els moments difícils, quan sembla que Déu no respon a les peticions del seu poble, quan mirem l’església i recordem temps millors, aleshores és quan hem d’aixecar la nostra veu. Déu vol que li parlem, que li expliquem les nostres dificultats. Déu vol xerrar amb nosaltres.

 

Dissabte, 1 de febrer

Salm 61, 1-5

Encara que estiguem lluny de Déu, Ell és a prop per escoltar-nos. No hi ha distància entre el Senyor i nosaltres, perquè Ell sempre està disposat a acostar-se a nosaltres.

 

Diumenge, 2 de febrer

Salm 62, 6-9

Les dificultats poden fer que la desesperança ompli el nostre cor, però en aquests moments la sereno de la nostra ment ha d’animar-nos a confiar en Déu. Podem abocar davant seu tot el nostre patiment, perquè Ell està disposat a salvar-nos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.