acueductoDilluns, 17 de març

Salm 119, 161-168

El nostres camins són davant de Déu, i la seva Paraula ha d’acompanyar-nos en ells, per poder tirar endavant i créixer en el seu coneixement i en la seva voluntat. Hem d’estimar les promeses de Déu, hem de confiar en la seva fidelitat, hem de lloar-lo perquè Ell no ens ha abandonat.

 

Dimarts, 18 de març

Salm 119, 169-176

Aixequem la nostra veu al Déu que escolta, al Senyor que no amaga el seu rostre davant els nostres problemes. El cant de súplica demana que la mà del Senyor intervingui a la nostra vida, la nostra confiança ha d’estar en la fidelitat que Ell manté a la seva Paraula, arribarà la salvació.

 

Dimecres, 19 de març

Salm 121

On és el nostre repòs? Aquest ha de descansar en el Déu que ens guarda. Alçarem els nostres ulls al que no dorm, al que no ens oblida. L’ajuda arribarà de mans del nostre Senyor, ells ens alliberarà.

 

Dijous, 20 de març

Salm 123

Quan no hi ha sortida, quan sembla que tot està en contra nostra i que no ens desfarem dels problemes i els enemics, aleshores mirem cap a Déu. Posem els nostres ulls en aquell que és l’únic que pot salvar-nos. La seva pietat vers nosaltres és la nostra suplica, un cant de tristesa fet amb la confiança de que Ell ens escolta.

 

Divendres, 21 de març

Salm 125

Encara en mig de les dificultats, el poble de Déu ha de confiar en que Ell és el seu defensor, sabem que el Senyor no ens abandonarà en els moments complicats. La nostra pau és converteix en confiança serena en que Déu ens omplirà de bens, Ell ens beneirà.

 

Dissabte, 22 de març

Salm 126

Quan la salvació arriba, quan la mà de Déu es manifesta en mig de les nostres dificultats, aleshores és com un somni, perquè qui podria haver imaginat que podríem superar el dolor? Encara que ens manqui la confiança en els moments difícils, sabem que les nostres llàgrimes seran rialles, i que tornarem a cantar.

 

Diumenge, 23 de març

Salm 131

Com infants hem d’acostar-nos a Déu, amb aquella confiança que podem veure en la mirada d’una nena quan demana braços al seu pare, o en la del nen que s’amaga rere les faldilles de la seva mare, per a fugir dels perills. La pau i la serenitat són la resposta a saber-nos protegits en el Senyor, per sempre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.