ejipto1Dilluns, 24 de febrer

Salm 105, 1-7

El Senyor és el nostre Déu, aquell qui governa sobre el cel, el més poderós i fort, el que és per sobre de tot, Ell és el nostre Déu. No hem de tindre por, no hem d’acovardir-nos davant els problemes, el Totpoderós és el que ens acompanya i, durant tota la història, ha demostrar que en són de meravelloses les seves obres.

 

Dimarts, 25 de febrer

Salm 106, 43-48

La nostra infidelitat vers Déu no és quelcom que haguem d’amargar, hem de reconèixer com ens allunyem d’Ell i oblidem el nostre compromís com a poble. Però Ell sempre està disposat a perdonar-nos, a tornar a beneir-nos, solament cal que ens donem la volta cap a Ell, que li demanem i tornarà a salvar-nos.

 

Dimecres, 26 de febrer

Salm108, 1-7

El salmista, en mig de les dificultats, quan encara la salvació de Déu no ha arribat, alça la veu per cantar i lloar al Senyor, perquè la seva confiança està en el Déu que sempre respon, perquè vegada rere vegada Ell a complert les seves promeses. Recordes quantes vegades t’ha assolit la salvació de Déu?

 

Dijous, 27 de febrer

Salm 111

Venerem Déu, el lloem i l’adorem perquè Ell és fidel al pacte que ha fet amb nosaltres, un pacte que va signar amb la persona del seu Fill. Ells ens ha redimit, ens ha donat la llibertat i per això vivim en la confiança de que el Senyor no ens fallarà, res el farà tornar-se enrere de les seves promeses.

 

Divendres, 28 de febrer

Salm 115, 9-15

Confiem en el Senyor, perquè Ell no s’ha oblidat de la seva creació. Ens coneix pel nostre nom, perquè Ell és recorda de nosaltres sempre, en cada instant, no hi ha moment de la nostra vida en que no li siguem presents. Que ens faci créixer en el seu coneixement, perquè aprenguem dia a dia a fomentar la nostra confiança per espera la seva benedicció.

 

Dissabte, 1 de març

Salm 116, 1-7

L’esperança de la intervenció divina és funda en la història d’un Déu que mai ha abandonat al que pateix. En les nostres febleses Ell es manifesta com un Déu implicat amb nosaltres, és en Ell que recobrem les forces, i que ens omplim d’amor per a viure.

 

Diumenge, 2 de març

Salm 117

La senzillesa del salm està plena de contingut, l’amor que el Senyor ens te, i la seva fidelitat per a mantenir-lo, més enllà de les nostres errades, és la raó suprema per a lloar-lo.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.