sem 14 Isla Canela atardecer 9691Dimecres, 1 d’abril
Cohèlet 1, 1-3

Déu meu, els dies passen amb presa, empesos per la rutina de la feina, per les tasques de sempre i les mateixes preocupacions. Però per més que corri, per més que m’esforci, res sembla canviar. Què faré per sortir d’aquest huracà? On trobaré respòs? Fes-me sentir cada mati la teva companyia, fes-me gaudir cada dia dels dons amb que satisfàs la teva creació, fes-me veure cada nit la teva mà en la meva vida.

Dijous, 2 d’abril
Cohèlet 1, 4-11

La creació sembla girar dins d’una roda, una vegada i un altre, repetim els mateixos errors i ensopeguem sempre amb les mateixes pedres. Déu meu, fes-me parar, i en la quietud de la teva companyia instrueix-me i fes-me recordar allò que has fet. Què la meva memòria mantingui davant els meus ulls les teves obres, per transformar el temps en un do i no en una carrega.

Divendres, 3 d’abril
Cohèlet 1, 12-18

Per què, Senyor, sembla que la felicitat s’esmunyi entre els dits? Per què el sol solament brilla durant un instant i després la foscor tornar a envoltar-me? Ni el coneixement i la memòria m’ha dut la pau, i per més que m’esforço solament menjo plors i llàgrimes. Si us plau, Senyor, omple el meu cor del teu amor, fes-me gaudir de la teva companyia i omple de sentit els meus dies.

Dissabte, 4 d’abril
Cohèlet 2, 1-11

Perdona’m Senyor, he buscat d’omplir la meva vida, he intentat trobar la felicitat en tot allò que hi ha al meu abast, però a la fi, han sigut paraules vanes i pensaments inútils els que m’han aconsellat. On resideix el sentit de la vida? Si ni tant sols riure és a la fi la felicitat, on trobaré quelcom que m’ajudi a tirar endavant? Senyor, vessa sobre mi la teva resposta, no triguis a trobar-me.

Diumenge, 5 d’abril
Salm 93

Oh Senyor nostre, davant el soroll dels perills, en mig del bramul de les amenaces, tu ets fidels a la teva paraula; per això sabem que la teva salvació vindrà, ens rescatarà la teva mà i allunyaràs de nosaltres la foscor. Viu entre nosaltres el sobirà de la creació, en ell reposa la nostra vida, en ell trobem la nostra pau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.