Estima el Senyor, el teu Déu, …, i estima els altres com a tu mateix (Lluc 10, 27)

“Aquest any els cristians ecumènics de Burkina Faso han sigut els encarregats de preparar els materials que, arreu del món, s’utilitzaran per a la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians 2024.

Tanmateix, el centre d’aquests materials és l’amor de Crist i el repte que ens proposen no és petit en la situació de conflicte que estem vivint arreu i del que ells mateixos en són testimonis.

Burkina Faso està en un moment terrible, més del 22% del territori viu fora del control de l’estat. El terrorisme està a l’ordre del dia i el caos econòmic i social impedeix que els habitants del país puguin viure en pau.

És en aquest context que els cristians han escollit la paràbola del Bon Samarità com a centre per la celebració de la Setmana de Pregària.
Perquè preguntar-se per qui és el meu proïsme és el primer pas per a construir el diàleg i la col·laboració, tant en l’àmbit ecumènic com interreligiós.”

Per aquest motiu, l’Església Evangèlica de Catalunya organitza un culte especial. Serà el dia 20 de gener a les 18:30h a l’església Protestant de Barcelona-Centre a les 18:30h.

És així com volem compartir aquest culte amb cants de lloança amb tots aquells que vulguin apropar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.