(Font: www.btv.cat) Diferents comunitats religioses de la zona han celebrat un acte de germanor que ja fa 13 anys que organitzen per aquestes dates. Enguany han pregat units en la solidaritat amb les víctimes del tifó a les Filipines. A més, s’ha aprofitat l’acte per recollir donatius dels presents i per recaptar aliments per enviar al país devastat.
Captura de pantalla 2013-12-31 09.08.24La celebració s’ha fet a l’Església Protestant Barcelona Centre (Tallers, 26 – Barcelona) i l’ha organitzat el Grup Interreligiós del Raval amb la Fundació Tot Raval. Hi han participat en la lectura de diversos fragments de textos el Consell Islàmic de Catalunya, l’Església Protestant Barcelona Centre i la Parròquia del Carme, a més de la Comunitat Sihk de Catalunya. El cor infantil del Centre Filipí  Tuluyán – San Benito han cantat cançons bíbliques i nadales.
La Federació d’Entitats Cíviques i Religioses Filipinies a Barcelona, que ha impulsat la campanya de recollida d’ajudes, recorda que es poden seguir fent més donacions de roba o productes enllaunats a la parròquia de la Immaculada Concepció i San Lorenzo Ruiz, a la plaça de Sant Agustí. D’altra banda, els diners recaptats s’entregaran a la Secretaria Nacional per Accions Socials de l’Església Catòlica de les Filipines.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.