costadoradaDilluns, 3 de març

Salm 118, 1-7

El Senyor és al nostre costat, perquè el seu amor l’empeny a acompanyar-nos i sostenir-nos. Les dificultats de la vida podem atemorir el nostre cor, per això en els moments complicats hem d’alçar un càntic que ens ompli de confiança per a poder tirar endavant. El Senyor és el nostre defensor, perquè el seu amor és per sempre.

 

Dimarts, 4 de març

Salm 119, 1-8

El nostres Déu és aquell que vol ser mestre de la nostra vida, és aquell que vol ensenyar-nos a caminar per les sendes de la seva voluntat. El nostre enteniment s’enterboleix davant els preceptes de Déu, moltes vegades no entenem perquè ens demana les coses, però hem d’aprendre a confiar en la justícia dels seus manaments.

 

Dimecres, 5 de març

Salm 119, 9-16

La Paraula de Déu ha de ser motor de les nostres accions i dels nostres moviments. Hem de construir les nostres vides damunt els ensenyaments del Senyor, perquè en la seva voluntat hi ha la nostra salvació, l’esperança de la construcció d’un nou món.

 

Dijous, 6 de març

Salm 119, 17-24

Déu ha fet un pacte amb el seu poble, un pacte que Ell manté fidelment vers nosaltres. Tenim una tasca per davant, hem de tirar endavant la voluntat de Déu en mig de les dificultats, però la prometença de la seva companyia ha de donar-nos les forces per complir la seva Paraula en mig de la seva creació.

 

Divendres, 7 de març

Salm 119, 33-40

Preguem Déu perquè ens il·lumini, perquè ens mostri el camí que hem de seguir. Moltes vegades desviem la nostra mirada cap a les seguretats del món, però el camí de la injustícia és un camí de mort. Trobarem la vida en complir la voluntat de Déu, encara que els que ens envolten no ho entenguin.

 

Dissabte, 8 de març

Salm 119, 49-56

L’esperança s’ha d’afermar en la Paraula de Déu, en els seus manaments i les seves prometences, aquestes seran la nostra vida, allò que empenyi el batec del nostre cor i l’impuls dels nostres pulmons. Cantar la voluntat de Déu és lloar la seva Paraula, que ens omple de valentia davant les dificultats.

 

Diumenge, 9 de març

Salm 119, 57-64

Constantment hem de revisar la nostra vida, amb sinceritat, observar-nos i veure per quins camins transitem. Estem caminant guiats per la seva Paraula? L’amor de Déu es manifesta en una Paraula que sempre vol arribar a nosaltres, per acompanyar-nos i guiar-nos dia a dia.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.