caminoDilluns, 17 de febrer

Salm 94, 14-19

El neguit treu el cap davant les dificultats, en mig del problemes i les angoixes, però Déu està disposat a oferir-nos el seu consol en mig de la tribulació. Ell no fuig del nostre dolor, tot el contrari, l’abraça per carregar-lo amb nosaltres, per fer-nos més lleugera la carrega.

 

Dimarts, 18 de febrer

Salm 95, 1-7

Us ha succeït alguna vegada allò de que algú comença a cantar i, sense saber ven be com, tots al seu voltant el segueixen? La música s’encomana, ens uneix en una crida. Així ha de ser la nostra lloança, unim les veus per adorar el Déu que ens salva. Que el nostre cant encomani lloança a tot el que ens envolta.

 

Dimecres, 19 de febrer

Salm 96

Sents la música? Tota la terra lloa al Senyor, tota la creació crida alhora, celebrant que seva vinguda. Ja s’acosta la nostra salvació, la justícia ve a regnar i l’amor a presidir tot el món. El nostre Déu és el rei, en ell existeix tota la plenitud, en ell rebem totes les benediccions.

 

Dijous, 20 de febrer

Salm 100

El Senyor ens ha creat com un poble, no son pas les nostres aliances humanes les que ens uneixen, sinó la seva voluntat de formar-nos com a comunitat. Per això hem de treballar junts amb alegria, per això hem de donar gràcies tots plegats, amb un càntic que ompli el món del nostre testimoni.

 

Divendres, 21 de febrer

Salm 102, 1-8

La confiança en Déu es manifesta també en la nostra capacitat de ser-li sincers. Déu no vol que fingim allò que no sentim. En el moments de tristor no vol de nosaltres una falsa rialla que amagui el nostre dolor. Parlem amb Ell amb la confiança d’aquell que omple el nostre cor de consol i pau, Déu sempre està disposat a escoltar-nos.

 

Dissabte, 22 de febrer

Salm 103, 1-10

El perdó, la sanitat, la salvació, tot manifesta l’amor de Déu vers nosaltres. En els moments de foscor no hem d’oblidar que el Senyor és la justícia, i que en Ell presideix la misericòrdia. Encara que sigui en el fons del cor, no oblidem de beneir el nom d’aquell que ens omple de favors.

 

Diumenge, 23 de febrer

Salm 103, 11-22

Déu ens estima, aquesta afirmació ha de presidir els nostres moments difícils i també les nostres errades. No hi ha culpa que Déu no ens perdoni, no hi ha falla que Déu no allunyi de nosaltres. Beneïm Déu amb tota la creació, unim el nostre càntic per proclamar que l’amor i la misericòrdia són per sempre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.