naresDilluns, 10 de març

Salm 119, 65-72

Com el salmista, hem de ser conscients que és precisament en mig de les dificultats quan Déu ens ensenya més coses. Les penes que patim són una oportunitat per acostar-nos més al coneixement del nostre salvador, perquè és aquest el valuós tresor que hem de buscar.

 

Dimarts, 11 de març

Salm 119, 73-80

Confiem en la Paraula del Déu que és fidel a nosaltres, aquesta és la nostra fortalesa en mig de la prova. Les seves promeses seran complides a les nostres vides, la misericòrdia arribarà, i quan ho faci podrem entendre els camins pels que Déu ens ha fet transitar.

 

Dimecres, 12 de març

Salm 119, 81-88

Per què Déu retarda la seva salvació? Per què no arriba la promesa? On són l’amor i el consol que necessitem? En mig de les dificultats se’ns acaba la paciència, però hem de confiar en la Paraula de Déu, Ell sempre compleix, Ell sempre respon.

 

Dijous, 13 de març

Salm 119, 89-96

No hi ha res millor, ni més perfecte, ni que pugui donar vida fora de la Paraula pronunciada per el nostre Déu. En ella reposa la nostra esperança, en ells hem de confortar-nos per a no caure en el parany de les penúries.

 

Divendres, 14 de març

Salm 119, 105-112

La Paraula de Déu és llum, una llum que ens mostra el camí del nostre viure. És a la llum de la seva Paraula que podem omplir de claror els racons més foscos de les nostres pors, per poder superar les dificultats més dures.

 

Dissabte, 15 de març

Salm 119, 129-136

I si el món vulgues viure segons la voluntat de Déu? I si tothom complís la seva Paraula? Hem d’esforçar-nos en encarnar la Paraula de Déu en les nostres vides, per a mostrar la justícia de la seva voluntat. La Paraula de Déu s’escolta per posar-la en pràctica, per fer-la realitat en mig d’un món que no vol escoltar-la.

 

Diumenge, 16 de març

Salm 119, 145-152

Per a poder viure les promeses de Déu hem de aferrar-nos a la seva Paraula, omplir el nostre cor i la nostra ment d’ella, per transformar-nos en complidors de la seva voluntat. És a les nostres mans créixer en el coneixement del Senyor, per encarnar el seu pacte en les nostres vides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.