sombrasDilluns, 10 de febrer

Salm 81, 14-17

Sents una veu? Gira’t. Has vist el camí? Segueix-lo. La viu del Senyor ens vol parlar, els seus camins estan disposats perquè els transitem, solament hem d’escoltar-lo, solament ens hem de deixar guiar per Ell. Ell ens espera, i no es cansarà.

 

Dimarts, 11 de febrer

Salm 84, 1-8

Viure amb Déu, aquest és el gran do que se’ns ha concedit. No és un lloc, tampoc és un temps, és en tot indret i en tot moment que estem sota les seves ales. La seva presència és un constant que ens dóna les forces per tirar endavant.

 

Dimecres, 12 de febrer

Salm 85, 9-14

L’esperança d’un món millor no és el consol banal d’uns insensats, és la confiança plena de que Déu farà realitat totes les seves promeses. La felicitat arribarà a cada racó d’aquesta terra, la pau i la justícia regnaran perquè el nostre Déu és fidel al seu amor.

 

Dijous, 13 de febrer

Salm 89, 1-5

El rebrot de David és la nostra salvació. El Messies seu a un tron inamovible, que presideix totes les generacions. La fidelitat de Déu és complí en el seu Fill, Ell és el nostre preuat favor.

 

Divendres, 14 de febrer

Salm 90, 13-17

La vida és una dura feina que, moltes vegades, ens produeix angoixa i patiment. Preguem Déu perquè ens concedeixi el goig de viure en la confiança de la seva companyia. Que Ell ompli els nostres dies d’alegria, que la seva tendresa ens abraci per omplir el nostre cor de forces.

 

Dissabte, 15 de febrer

Salm 91, 1-6

Les nostres pors no són pas infundades, ens rodegen perills i aquest són real, però també és real i ferm el nostre Déu. En Ell ens emparem perquè no hi ha foscor que la seva llum no pugui vèncer, no hi ha perill del que la seva mà no ens protegeixi. La nostra confiança està ferma en l’Altíssim.

 

Diumenge, 16 de febrer

Salm 92, 1-6

Aixecar-se al matí cantant i arribar a la nit lloant, passi el que passi durant el dia, després de superar totes les dificultats, el mateix goig ple d’esperança amb el que ens aixequem, ens ha de dur durant les experiències del dia fins al cant de la nit. Perquè les obres de Déu les podem trobar en qualsevol moment. La seva mà ens acompanya sempre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.