sem 21 Paraje de Tudela 0768Dilluns, 8 de juny
1 Corintis 2, 6-16

Veritablement, Senyor, tota la teva saviesa ha quedat a la llum en la persona del teu fill Jesús, gràcies per ell, gràcies perquè en el teu Esperit l’hem pogut conèixer, i et demano que sigui ell inspiració per la meva vida i que d’ell pugui aprendre quin són els camins que vols per la meva vida.

Dimarts, 9 de juny
1 Corintis 12, 4-11

Senyor, et demano saviesa per a apreciar cadascun dels dons que hi ha en els meus germans i les meves germanes, que en la vida de totes i tots trobi jo el reflex del teu Esperit. No deixis Senyor que oblidi que la teva presència és una realitat a les vides de tots els teus fills i les teves filles.

Dimecres, 10 de juny
Corintis 13

Ai Senyor, busquem i busquem, busquem saviesa, intel·ligència, seny, busquem paraules encoratjadores i fins i tot miracles, però la realitat és que, més important que tot, per sobre de tot, solament pot estar l’amor, aquest amor que tu has vesat sobre nosaltres, que ha sigut pacient i bondadós amb totes i tots. Senyor, ensenya’ns a estimar més, perquè aquesta és la veritable saviesa del coneixement de Jesús.

Dijous, 11 de juny
Efesis 1, 3-14

Gràcies Déu meu perquè la teva gràcia vers mi ha sigut infinita, gràcies Déu meu perquè una vegada i un altre el perdó i la misericòrdia ha presidit la nostra relació. Què no oblidi mai Senyor tot el que m’has estimat, que no deixi de recordar cada matí que m’has omplert dels teus dons i que cada nit sàpiga donar-te gràcies per tot el que fas per mi.

Divendres, 12 de juny
Efesis 3, 8-13

Senyor i Déu meu, que no oblidem mai que en nosaltres, en la teva església, el món et mira a tu, que destil·lem la teva saviesa en cadascuna de les nostres accions, que mostrem amb les nostres paraules i els nostres fets el gran amor que tens per la teva creació. Senyor que en nosaltres trobin un camí cap a tu.

Dissabte, 13 de juny
Colossencs 2, 1-5

Senyor, que com l’apòstol Pau tinguem aquest desig de compartir la meravella de l’obra del Crist amb totes i tots els que ens envolten, que com ell posem per davant de tot el seguiment i el servei al teu poble i a la teva missió. I que com ell, Senyor, ens adonem que tot el coneixement i tota la saviesa l’has mostrat en Jesús.

Diumenge, 14 de juny
Salm 138

Vull cantar-te Senyor, perquè has fet en la meva vida grans meravelles. Vull lloar-te Senyor perquè la teva mà m’ha acompanyat fins i tot en els moments més foscos. Vull agrair-te tot el que has fet per mi, i crida al món que m’estimes i que no t’has oblidat mai de mi. Gràcies Déu meu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.