almendroDilluns, 11 de maig
Cohèlet 9, 7-10

Gràcies Senyor per cada do que m’atorgues, per cada persona a la que puc estimar, per cada somriure que puc compartir i cada abraçada que tinc ganes de donar. Gràcies per concedir-me moments d’esbarjo i felicitat, on amb amics i amigues puc gaudir de cadascuna de les meravelloses coses que has posat amb meu abast. Et demano que mai em cansi de gaudir, i que sempre sàpiga agrair la diversió.

Dimarts, 12 de maig
Cohèlet 9, 11-12

Senyor i Déu meu, fes que sàpiga acceptar allò que la vida em dóna, sigui bo o dolent, sigui agradable o dolorós; fes que no em cregui mereixedora de més del que tinc, vull aprendre a gaudir de cada instant, sense haver d’esperar l’arribada d’un altre. Sé que moltes vegades espero coses que no arriben, fes-me, si us plau, serena per a saber acceptar allò que tinc i no perdre els dies buscant el que no tindre.

Dimecres, 13 de maig
Cohèlet 9, 13-17

Quantes vegades he mirat a les persones i no he vist el que són sinó allò que aparentaven? Senyor, masses cops he menyspreat a persones perquè no pensava que rere la seva façana hi pogués haver res de profit, però sota cada persona, sota la roba i la talla, sota els diners que la vesteixen o la brutícia que l’amaga hi ha un ésser humà que pot estar ple de capacitats. Déu meu, fes que tingui la paciència i la capacitat de descobrir en tothom o totadon allò de meravellós que te.

Dijous, 14 de maig
Cohèlet 10, 1-13

Senyor i Déu meu, moltes vegades camino per aquesta vida sense adonar-me que la saviesa és profitosa en tot moment, les coses més petites fetes amb seny surten millor. És curiós perquè poso cura en allò que considero més important i, a la fi, l’ensopegada pot vindre en la tasca més quotidiana. Dóna’m Senyor la responsabilitat de fer-ho tot amb molta cura.

Divendres, 15 de maig
Cohèlet 10, 14-20

No sé Senyor si es per niciesa que em canso de les feines, no sé pas si és per manca de seny que m’esgota el treball; però el que és cert és que no sempre és fàcil fer i tirar endavant, no és fàcil sempre tindre forces i ganes, per això et demano que tu omplis de forces de per tot allò que tinc encomanat, que la teva mà em porti i m’aixequi i que la teva saviesa m’acompanyi.

Dissabte, 16 de maig
Cohèlet 11, 1-6

Senyor, moltes vegades la rutina dels treballs fa que ens desencantem, fer sempre el mateix, dia rere dia les mateixes tasques; m’agradaria retrobar aquell esperit de felicitat que la novetat ens ofereix, sembrar com si fos el primer dia, recollir com si tingues la meva primera collita. Gràcies Senyor perquè tinc la possibilitat de fer, no deixis que el meu cansament em tregui la il·lusió.

Diumenge, 17 de maig
Salm 84

Gràcies Senyor perquè en mig del teu poble sento veritablement la teva presència, cada matí de diumenge, entre petons i somriures, puc viure plenament l’alegria de la teva salvació. Gràcies Déu meu per tots els meus germans i les meves germanes, perquè en cadascun i cadascuna puc veure el teu rostre. Beneeix-nos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.