L’assemblea de l’Església Evangèlica de Catalunya (IEE-EEC) va començar amb una meditació de la Presidenta Pra. Marta López a on ens instava a “embrutar-nos les mans” pels altres, seguint l’exemple de Jesús, i agraïa el temps que ha estat presidenta de l’EEC i que enguany deixa per incompatibilitat amb el càrrec a la Comissió Permanent de l’IEE com a Vicepresidenta.

Un cop aprovada l’acta, constituïda l’assemblea i rebudes les paraules del representant de la C.P., que també va fer la Pra. Marta López. Va donar-nos la seva visió del poc temps que porta en el càrrec de Vicepresidenta de l’IEE, però no per això restar importància, i va remarcar l’agraïment per cuidar i estimar una església que hem heretat i malgrat tots els problemes, ens anima a seguir endavant, treballant per la justícia i contracorrent.

Desprès d’això vam comptar amb la ponència de Joel Cortès sobre LA GRAN COMISSIÓ, on ens va fer veure la realitat del nostre món, la necessitat de compartir l’evangeli i la preocupació del futur de la nostra terra. Va remarcar les ultimes paraules de Jesús “I jo sóc amb vosaltres dia rere dia fins a la fi del món” i ens va encoratjar a que cada dia el comencem amb passió per fer real en les nostres vides, el Regne de Déu.

Va seguir un moment de descans i esmorzar i vam continuar amb un col·loqui i canvi d’impressions, per passar seguidament als informes de gestió, tresoreria, institucions, fundacions i departaments on vam poder constatar la molta feina que fa una església tant petita com la nostra.

Un cop rebuda tota aquesta informació, vam poder gaudir del dinar de germanor al patí de Rubí, una bona estona  per poder parlar fraternalment amb els germans.

Ja per la tarda, es va continuar amb la presentació de la nova revista PROTESTANTES, l’informe del Consell pastoral i de les comunitats que integren l’EEC; acte seguit es va procedir a les votacions dels càrrecs, quedant de la següent manera:

President: ISAAC GARCIA per dos anys

Vicepresident: Pr. JONATHAN NAVARRO per quatre anys

Secretària: ANNA GUINOT per quatre anys

Secretària d’actes: EMI MEIER per dos anys

Tresorer: DAVID CASALS per dos anys

Uns minuts vam dedicar al torn de paraules i ens vam acomiadar amb una pregària de la Pra. Marta López.

Com en totes les assemblees, hi van haver moments de discrepància i moments d’acords, moments per parlar del futur i treballar en el present, però sempre tenint present l’amor de Déu i mantenir-nos arrelats a Crist per caminar junts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.