sem 39 Por lligat 8926Dilluns, 1 de juny
Marc 6, 1-3

Senyor, certament masses vegades el prejudicis que tenim vers els altres ens impedeixen de veure tot allò que tu has fet a les seves vides. Com Jesús, en el seu poble, que no veien més enllà de que era el fuster i que coneixien la seva família, nosaltres no mirem el cor de les persones, sinó les etiquetes que porten penjades. Però tu has promès que el teu esperit i la teva saviesa estarien a l’abast de totes i tots, no permetis que ho oblidi mai.

Dimarts, 2 de juny
Lluc 21, 12-19

És curiós Senyor com textos que pensàvem que pertanyien a un passat llunyà s’han posat avui altre cop de manifest; la persecució del teu poble ha sigut sempre una realitat en aquest món, però certament avui està molt estesa. Sabem que en Jesús és on podem trobar la saviesa que tu ens has promès, fes que siguem capaços de fer-ho per enfrontar-nos a aquest moment terribles. Cuida al teu poble, Senyor.

Dimecres, 3 de juny
Fets 2, 14-21

Gràcies Senyor per el teu Esperit Sant, que ens has atorgat com el més gran do per les nostres vides; en ell resideix la font de la teva saviesa, perquè és a través d’ell que ens podem apropar a tu i conèixer-te. Gràcies perquè en ell s’ha fet realitat la promesa de que totes i tots tenim accés a tu i a la teva intel·ligència. Gràcies perquè no has amagat el teu Esperit a la teva creació.

Dijous, 4 de juny
Fets 6, 1-7

Hem de reconèixer davant teu, Senyor, que moltes vegades hi ha discòrdies entre nosaltres, els teus fills i les teves filles, per això et vull demanar que ens omplis de saviesa i del teu Esperit, que en el coneixement de Jesús puguem ser veritables deixebles que treballin amb harmonia i que donem amb les nostres vides el testimoni de que hi ha una nova manera de fer.

Divendres, 5 de juny
Romans 11, 33-36

Qui pot entendre Senyor tot el que fas? Quin ésser humà podrà dir: el Senyor ho farà d’aquesta manera. Certament ets tant diferent de nosaltres que la nostra ment no pot abastar la teva grandesa. Però Senyor, davant teu reconeixem que ens has omplert de les teves riqueses, gràcies perquè has sigut generós amb nosaltres i no ens ha de mancar res, tot ho has posat al nostre abast.

Dissabte, 6 de juny
1 Corintis 1, 18-25

Com d’errats hem viscut tantes vegades! Ens perdem en filosofies vanes, que semblen explicar-nos el món, busquem la saviesa humana, però a la fi és solament mirant al teu fill que podem arribar al veritable coneixement. Gràcies Senyor, perquè ens sorprens amb les teves accions, que sempre son mogudes per l’amor.

Diumenge, 7 de juny
Salm 133

Gràcies Senyor per la teva congregació, gràcies per tots els germans i les germanes que has posat a la meva vida. Aquest matí totes i tots junts ens acostarem a tu per donar-te gràcies, per celebrar el teu amor. Envia’ns Senyor la teva benedicció, que la teva vida ompli les nostres de sentit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.