sem 38 Gran canal (Sta. Margarida-Roses)  0146Dilluns, 21 de setembre

1 Pere 3, 13-17

La pau és la resposta que hem de donar, davant el perill, davant l’amenaça, la pau és signe de la nostra esperança, del nou món i la nova vida que se’ns ha concedit en nostre Senyor Jesucrist. No hi ha camins a la pau, la pau és el camí (Mahatma Ghandi).

 

Dimarts, 22 de setembre

2 Pere 3, 8-13
La nostra espera es fa llarga, perquè Déu és fora del nostra temps, per ell els anys i els dies són solament la vida de l’herba, però encara que sembla que l’esperança triga sabem que arribarà i hem de viure amb aquest confiança, hi haurà un cel nou i una terra nova, un nou espai per la humanitat que viurà en justícia.

Dimecres, 23 de setembre

1 Joan 3, 1-3
Per l’amor que Déu ens té ens ha concedit el do de fer-nos fills i filles seves, sabem que encara errem, que encara el món espera la plenitud del regne de Déu, però esperem amb esperança, treballem i ens fatiguem confiats en que la paraula de Déu és veritable, perquè per la fe hem aprés quan gran és el seu amor.

Dijous, 24 de setembre

1 Joan 5, 13-15
És ara i aquí que hem de començar a viure la vida eterna, perquè Déu ens ha concedit, ja en aquest món, la seva presència, per això vivim confiats, sabent que el Senyor sempre ens escolta, ell té parada l’orella per sentir-nos, no es distreu, no s’oblida de nosaltres, per l’amor que ens té ell sempre és fidel.

Divendres, 25 de setembre

Apocalipsi 21, 1-7
La nostra esperança camina cap a nosaltres, el dia en que Déu mateix eixugarà totes les llàgrimes, el dia que la seva presència serà una realitat plena i manifesta en mig de la seva creació. El nostre Déu arriba per transformar la nostra realitat en una cosa nova, que ja podem viure, perquè va ser inaugurada en Jesús.

Dissabte, 26 de setembre

Apocalipsi 22, 12-17
Un nou món sense dolor, sense maldat, un nou món on l’aigua de la vida regarà tots els racons, la nostra esperança és que Jesús va prometre tornar, i confiem en la seva paraula, per això seguim endavant, treballant i lluitant amb fe i amb amor, dons que Déu ens ha concedit, i amb l’Esperit cridem: Vine!

Diumenge, 27 de setembre

Salm 124
La memòria de la meva vida, el record del poble de Déu, tot proclama que la nostra esperança està en el Senyor que sempre ha vingut a salvar-nos, en ell podem confiar perquè a temps ha arribat la seva salvació. Uneix la meva veu al seu poble per proclamar que el seu amor vers nosaltres ha sigut immens, que mai no ens ha abandonat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.