pantaDilluns, 21 de desembre

1 Joan 2, 3-8
Des de l’inici de la creació has estimat, perquè tu ets amor, l’amor veritable que busca el benestar, que omple de llum els racons més foscos. Desitgem viure el teu amor, que aquest ens mogui i ens faci caminar cap el dia que resplendirà la nostra esperança. Amara les nostres vides del teu amor per viure’l i compartir-lo veritablement.

Dimarts, 22 de desembre

Isaïes 61, 1-4
Has omplert la meva vida de la teva paraula, m’has fet veure la teva llum, has consolat el meu cor de tots els seus dolors, he viscut en la meva carn la teva justícia. Gràcies Senyor per reconstruir-me, gràcies per aixecar-me de nou i oferir-me el teu amor, m’has deslliurat de cadenes pesades, m’has regat i he crescut. Que la meva vida sigui ara descans pels defallits, pa pels que passen i ombra pels desvalguts. Fes-me benedicció per la teva creació.

Dimecres, 23 de desembre

Gàlates 5, 13-25
Et demanem Senyor, que la teva paraula amari els nostres cors, que el teu Esperit sigui la nostra guia i la nostra inspiració, et demanem que la teva veu ens parli, que puguem discernir els teus camins. Acabem el temps d’advent, que l’esperança ens faci viure la teva justícia, que la teva pau ompli les nostres vides, que visquem sempre el goig de la teva salvació i que visquem la llibertat del teu amor; fes que omplim aquest món del fruit del teu Esperit.

Dijous, 24 de desembre

Lluc 2, 1-21
És de nit, fa fred, però sé, Senyor, que arribarà el matí, que el sol lluirà, que la seva calor escalfarà la meva vida. Una nit de fa molts anys, nasqué un infant, entre la pobresa, entre els desnonats, una nit de fa molts anys el Fill de Déu deixà enrere tot el que era, tot el que mereixia, per fer-se un de nosaltres, aquell dia començà a despuntar un nou matí que anuncia un dia que mai no tindrà fi.

Divendres, 25 de desembre

Joan 1, 1-18
Quin goig Déu meu saber quant ens has estimat, quina alegria haver conegut un amor tant gran, que s’escampa per la terra i que omple el cel. Has enviat la teva llum, ha acampat entre nosaltres, per compartir el nostre destí, per oferir-nos una nova vida. Quin goig Déu meu la teva salvació!

Dissabte, 26 de desembre

Apocalipsi 21, 1-7
Alço els ulls al cel per donar-te gràcies, perquè m’has fet la teva filla, perquè m’has donat una esperança veritable. Alço els ulls al cel, encara que sé que ets més a prop que el núvols, encara que sé que no estàs lluny de mi; però alço els ulls per amarar-me de la teva immensitat, de la teva grandesa. Eixuga les meves llàgrimes, mitiga el meu dolor, fes-me recordar qui ets, aquell fidel a les seves promeses.

Diumenge, 27 de desembre

Salm 71, 16-19
Et lloem Senyor perquè no has amagat el teu rostre a la teva creació, perquè no has abandonat allò que vas formar amb el poder de la teva Paraula, et donem gràcies perquè vols manifestar-te en mig nostre i vols omplir el món de la teva bondat. Que gran és el teu amor, dóna’ns paraules per explicar-ho, omple el nostre cor d’un càntic nou que proclami al món les teves meravelles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.