reforma 2024

Celebrem el Culte de la Reforma 2024. Recordem d’on venim, el perquè de les nostres arrels.
L’any 1517, Martí Luter va iniciar un moviment de caràcter espiritual que tingué un abast i unes conseqüències transcendentals per la història europea i mundial. La reforma protestant va canviar per complet el panorama cultural, religiós, social i polític d’Europa. Amb les 95 tesis sobre les indulgències que planta a la porta de l’Església de Wittenberg, s’inicia la Reforma protestant amb la que volia que l’Església tornés a l’Evangeli, i que acabà amb ruptura i divisió. Hi havia un comerç d’indulgències que constituïa una important font d’ingressos del papa. Els fidels que en compraven pensaven que es podien lliurar del seu pas pel purgatori.
Segons Luter, les persones no poden alliberar-se dels pecats a través de bones obres, com l’oració, el dejuni, la mortificació i la caritat. Déu només els concedeix la salvació si la seva fe és veritable, perquè la fe és un do de la gràcia divina.

L’Església Evangèlica de Catalunya us convida a celebrar el dia 26 d’octubre a les 18:30h a l’església Protestant de Barcelona-Centre (carrer dels Tallers, 26), el culte que ens recorda que cal que l’església sempre estigui en contínua reforma.

Tots hi sou convidats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.