pradoDilluns, 9 de novembre

Jeremies 36, 11-26
Senyor, no permetis que la nostra comoditat no ens faci escoltar la teva paraula, que l’argument del meu germà sigui d’inspiració per la meva vida, que el consell de la meva germana sigui alè per seguir endavant. Fes que les nostres paraules siguin les teves, que els alentim els un als altres i no oblidem mai la benedicció de ser part del teu poble.

Dimarts, 10 de novembre

1 Corintis 13, 4-13
Omple la meva vida del teu amor, que la paciència que tens en mi jo la tingui amb els altres, que la bondat que m’has ofert la ofereixi jo també; treu del meu cor les enveges i els orgulls, omple’m del goig de fer el bé a totes i tots. Que mai s’apagui dins meu el teu amor, que creixi sempre, enfortit per la teva misericòrdia.

Dimecres, 11 de novembre

Mateu 10, 5-15
Fes-me caminar confiada en tu, sabedora que ets tu qui es preocupa per mi i pel meu benestar; fes-me generosa amb els que transiten pels camins, amb els que depenen solament de la mà dels altres. Senyor i Déu meu, que la pau que m’has ofert sigui el que jo ofereixi a tothom.

Dijous, 12 de novembre

Jeremies 36, 27 – 37, 2
Quantes vegades Senyor hem fet oïdes sordes a la teva paraula, quantes vegades em preferit confiar en les nostres pròpies forces i oblidar quina és la teva voluntat. No permetis que caiguem en la banalitat de voler salvar-nos a nosaltres mateixos, no permetis que deixem enrere quina és la nostra missió. Renova el teu poble Senyor, ofereix-nos el teu esperit per caminar.

Divendres, 13 de novembre

1 Corintis 14, 1-12
Omple el teu poble de la teva saviesa, que puguem ser inspiradors d’un món millor, que la teva paraula sorgeixi de les nostres boques, per acusar al dolent, per denunciar la injustícia. Senyor, que no ens perdem en coses vanes que no edifiquen ni transformen, omple’ns de tu per treballar pels que pateixen.

Dissabte, 14 de novembre

Mateu 10, 16-23
Que no tinguem por de proclamar la teva voluntat, que no tinguem por de demanar justícia; denunciar als corruptes i als dolents no és fàcil, perquè els poderosos no volen escoltar les crítiques, però nosaltres tenim la missió de construir un món millor; què el teu Esperit ens acompanyi cada dia i ens inspiri per viure en la teva voluntat.

Diumenge, 15 de novembre

Salm 30
Fins i tot quan he viscut confiada, quan he apartat de tu la meva mirada, tu seguies disposat a escoltar-me. Els teus ulls mai han deixat de mirar-me i les teves oïdes sempre han estat atentes al meu clam. Gràcies Senyor per la teva fidelitat, que supera totes les meves faltes, gràcies per el teu gran amor que sempre és present entre nosaltres.

One thought on “Dia a Dia. 9 de novembre – 15 de novembre 2015”

  1. A la reflexió d’avui dilluns dia 9, on diu “que els alentim els un als altres” hauria de dir “que ens encoratgem els uns als altres”. “alentim” vol dir “fem més lent”, el correcte és animem, encoratgem, estimulem…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.