portDilluns, 8 de febrer

Isaïes 58, 1-12
Senyor i Déu nostre, fes-nos conscients de les nostres errades, que la teva paraula desperti en nosaltres el discerniment de la teva voluntat. Quantes vegades ens amaguem en rutines que no serveixen per res, quantes vegades reclamem el que nosaltres no practiquem. Senyor, ensenya’ns que si volem justícia hem de fer-la, si volem pau hem de lluitar per ella. No ens mantinguis en l’error parla’ns i transforma’ns en la teva voluntat.

Dimarts, 9 de febrer

Romans 5, 12-17
Per amor a la teva creació has volgut oferir per gràcia la teva salvació, una salvació que ens deslliure de les cadenes que ens lligaven a una llei que sempre ens condemnava. Gràcies Senyor per Jesús, per la seva fidelitat en l’amor; en ell hem trobat el camí de la llibertat que ens atorga la teva justícia. Que sapiguem respondre al teu do oferint a la teva creació la sobreabundància de la teva gràcia.

Dimecres, 10 de febrer

Joel 2, 12-17
Perdona’ns Senyor de les nostres errades, perdona’ns si els nostres fets no acompanyen a les nostres paraules, volem construir un mon nou, però masses vegades ens amaguem rere les nostres debilitats per no posar-nos a treballar. Omple’ns de la teva misericòrdia per poder-la compartir, vesa sobre nosaltres el teu amor per escampar-lo per tota la terra.

Dijous, 11 de febrer

Mateu 6, 19-21
Volem omplir els nostres cors del tresor de la teva paraula, volem fer-nos rics de les teves promeses de salvació i misericòrdia. Senyor, dóna’ns seny per mirar la teva justícia i no anhelar allò que és caduc i que mor, volem omplir les nostres vides dels teus dons, i compartir-los amb tots els que ens envolten.

Divendres, 12 de febrer

Gènesi 9, 8-17
Després de la tempesta sempre ve la calma, després del perill sempre arriba la teva salvació. Senyor fes-nos pilars ferms en mig de les calamitats, que quan tot trontolla sapiguem esperar la teva salvació, que sortim a buscar-la amb la confiança de que en mig de la lluita tu et mantens al nostre costat.

Dissabte, 13 de febrer

Efesis 5, 8-14
Que la llum de la teva mirada amorosa, demostrada en Jesús el teu fill, brilli a les nostres vides, per els dons de la teva claror siguin manifestos en mig del teu poble. Que siguem llum pels que estan perduts, que els nostres camins mostrin una nova forma de viure pels qui busquen la justícia i la bondat. Que en el teu poble aquest mon trobi la teva veritat.

Diumenge, 14 de febrer

Salm 19
Necessito il·luminar la meva vida amb la teva paraula, que el teu seny i la teva saviesa inspiri els meus pensaments i les meves accions. Veritablement ets gran i poderós, creador i sostenidor de la natura més bella i radiant, però alhora t’has fet proper a la teva creació, has decidit rescatar-nos, has vingut a buscar-nos. Gràcies Senyor, il·lumina’m i acompanya’m sempre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.