embarcaderoDilluns, 7 de desembre

Isaïes 38, 15-20
He rebut de tu una vida abundant, una vida que batega en la teva pau; he patit i he plorat, he caminat i m’he caigut, però el cert és que la teva paraula ha amarat el meu cor, en tu he trobat un respirar tranquil que s’aixeca després de la derrota per continuar caminant cap a l’esperança que m’has mostrat.

Dimarts, 8 de desembre

Romans 8, 1-6
Vull escoltar el teu Esperit omplint la meva vida de la teva paraula, vull moure’m en ell, impulsada per l’alè d’una nova vida, vull sentir-lo acompanyant-me i alliberant-me d’una legalitat que és mort per l’ésser humà. En ell hi ha un nou respirar, una pau plena que vol omplir cada racó del meu ésser. Deslliura’m de les cadenes de la mort i omple de pau la meva vida.

Dimecres, 9 de desembre

Lluc 1, 68-79
La teva pau m’acompanya, fins i tot en els profunds perills, és la força que em fa tirar endavant, el coratge davant les dificultats. La teva pau no és solament un paratge tranquil, sinó que esdevé l’impuls que necessito per oferir al nostre món la salvació que tu ens has donat.

Dijous, 10 de desembre

Malaquies 2, 5-7
La nostra vida és un do, la teva pau és un regal; vida i pau són el desig de tot ésser humà, per això volem oferir-los, de la mateixa forma que has fet amb nosaltres. Que les nostres vides i les nostres paraules, que les nostres accions i els nostres pensaments mostrin al món el do de la teva salvació, que es manifesta en dignitat per a totes i tots i pau per el món.

Divendres, 11 de desembre

Romans 15, 7-13
Ha sigut tant el que ens has donat Senyor! És impossible comptar les teves benediccions! Has vesat sobre nosaltres el teu Esperit, que ens confirma el camí de l’esperança i omple les nostres vides d’una fe que busca, que treballa, que creu. Senyor que no oblidem mai el goig de la teva salvació, que la teva pau ens sostingui en mig de la dificultat i que les teves forces ens facin seguir endavant.

Dissabte, 12 de desembre

Habacuc 1, 1-4
En mig d’un món de violència, en mig de la mort i la injustícia, unim les nostres veus a totes i tots els que pateixen. Senyor, vesa la teva pau sobre aquest món, dóna’ns les teves forces per treballar per la pau, fes-nos sensibles al dolor de l’altre i que el teu Esperit ens ofereixi el desig de porta dignitat a la vida de tots els que ens envolten.

Diumenge, 13 de desembre

Salm 16
Poso en tu la meva confiança, en tu està la meva esperança; sé Senyor que m’acompanyes, fes-me sensible a la teva instrucció, que la teva veu em faci madurar, que la teva abraçada em faci descansar. Ets el camí de la meva vida, no permetis que de tu m’aparti i porta’m de la mà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.