tossaDilluns, 4 de gener

Èxode 13, 17-22
En tot moment has acompanyat al teu poble, en tot moment has volgut alliberar-lo de l’opressió dels imperis; t’has manifestat en mig d’ells, perquè la teva presència fos alè pel camí, fos coratge davant les dificultats. Senyor, et demanem que veritablement estiguis amb nosaltres, il·luminant les nostres passes, portant-nos per camins segurs.

Dimarts, 5 de gener

2 Timoteu 1, 3-10
En Jesucrist ha estat manifestada la gràcia de Déu vers la seva creació, les nostres vides s’han transformat en ell, i per ell hem conegut al Pare i ens hi podem acostar amb sinceritat i amor; en trobem el descans de les nostres vides, en ell trobem la força per continuar endavant. Senyor, fes que el do del consol el puguem també compartir amb els altres, que siguem escut i companyia pels qui els toca patir.

Dimecres, 6 de gener

Mateu 2, 1-12
Quina és la saviesa que ens durà a trobar-nos amb l’infant? Quin és el seny que acompanyarà els nostres camins vers el Fill de Déu? Senyor nostre, quantes vegades hem perseguit trobar-te però tot el que ens envolta ens ha allunyat de tu, mostra’ns la teva estrella, el camí que porta a la teva presència, il·lumina el nostre camí amb el fulgor de la teva mirada.

Dijous, 7 de gener

Isaïes 60, 1-6
Senyor i Déu, en les teves promeses volem caminar, amb la força de l’esperança que sabem que un dia es complirà; volem que brillis en mig nostre, que resplendeixi la teva llum entre nosaltres, perquè els que ens envolten puguin conèixer el teu gran amor i la teva misericòrdia. Estigues amb nosaltres, Senyor, sigues llumenera al nostres camins.

Divendres, 8 de gener

1 Joan 1, 1-4
Omple’ns de joia Senyor, omple’ns del teu testimoni en mig de la humanitat, que la teva paraula sigui en nosaltres realitat salvadora, que ens acompanyi i ens faci créixer en el teu coneixement. Què gran ha sigut el teu amor, en Jesús el teu fill ens el vas demostrar. Vine a nosaltres i habita en mig nostre, dóna’ns comunió amb tu i entre nosaltres.

Dissabte, 9 de gener

Isaïes 56, 1-5
Mentre els homes tancaven les portes, tu obries el cel; mentre les dones posaven les reixes, tu preparaves un camí. En mig d’un món que exclou tu has ofert la teva llar per a tot i tota la que es vulgui acostar. Has volgut manifestar-te en mig del teu poble perquè aquest sigui acollidor, que no oblidem que tu vols abraçar tota la humanitat. Ensenya’ns Senyor que tu no fas distinció de persones.

Diumenge,10 de gener

Salm 119, 25-32
En el camí de la nostra vida masses vegades perdem el rumb, masses vegades ens desviem de la teva voluntat i escollim les opcions equivocades. Dóna’ns seny Senyor, omple els nostres cors de saviesa per a saber què vols de nosaltres. No oblidis al teu poble, instrueix-nos i obre els nostres cors a la teva paraula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.