sem 10 bahia Roses 7777Dilluns, 27 d’abril
Cohèlet 5, 17-19

Asserena’m Déu meu, obrem els ulls per veure totes les benediccions que em dones, que no oblidi mai que gaudir de la vida és veure la teva mà en cada cosa que rebo. Senyor, en tu vull viure feliç, sense preocupacions vanes. Gràcies per la feina, per la família, per totes les persones que has posat a la meva vida. Gràcies perquè vivint el teu amor és com puc gaudir de la vida que m’has donat.

Dimarts, 28 d’abril
Cohèlet 6, 1-9

Senyor i Déu meu, quantes vegades no se m’ha esmunyit la felicitat per no saber gaudir d’allò que em donaves? Quantes vegades m’he perdut instants preciosos perquè mirava cap un altre banda, esperant rebre quelcom de diferent? Vull donar-te gràcies perquè m’has ensenyat a ser feliç, malgrat que encara que m’escapen moments. Miro enrere i veig com dia a dia m’has anat instruint, per això sé que en el camí que em queda per recorre encara tindré molt a aprendre, per això vull mirar-te i escoltar-te perquè m’estimes i vols la meva felicitat.

Dimecres, 29 d’abril
Cohèlet 6, 10-12

Senyor i Déu meu, certament moltes vegades em sento forta i capaç, crec tindre totes les respostes, i penso que les meves decisions són les més encertades; però si em paro i reflexiono haig de reconèixer que hi ha molt que se m’escapa, que certament no sóc tant sàvia com em diu la meva pròpia opinió. Senyor, guia’m a tu, explica’m el per què, respon als meus dubtes, i treu de mi la vanagloria, que no oblidi de mirar el teu consell.

Dijous, 30 d’abril
Cohèlet 7, 1-7

Senyor, de vegades haig de fugir del dolor, del patiment aliè, busco espais més tranquils on la meva anima no pateixi, on el meu cor no hagi de plorar; però sé que no és això el que vols, sé que per més que giri l’esquena l’aflicció seguirà estant, per això et demano fortalesa per viure el sofriment i saviesa perquè la meva felicitat no sigui una vana rialla, sinó un vida de servitud.

Divendres, 1 de maig
Cohèlet 7, 8-14

Déu, concedeix-me la serenitat per acceptar les coses que no puc canviar, valor per canviar les coses que sí que puc fer-ho i saviesa per reconèixer la diferència; vivint un dia a la vegada, gaudint d’un moment cada cop; acceptant les adversitats com un camí cap a la pau; demanant, com ho va fer Jesús, en aquest món pecador tal i com és, i no com m’agradaria que fos; creient que tu faràs que totes les coses estiguin bé, si sóc capaç de comprendre la teva voluntat, de forma que pugui ser raonablement feliç en aquesta vida, i increïblement feliç amb tu a la següent (Pregària de Reinhold Niebuhr).

Dissabte, 2 de maig
Cohèlet 7, 15-22

Senyor i Déu meu, en el camí d’aquesta vida fes-me intel·ligent per a no perdre’m en la banalitat de les paraules, però alhora no ho facis tant que em converteixi en arrogant; que no oblidi mai els dons que em concedeixis i la bondat que has vessat sobre mi. Perdona’m per les meves faltes, i concedeix-me viure en la teva misericòrdia.

Diumenge, 3 de maig
Salm 126

Senyor i Déu meu, és cert que després del patiment, del dolor, després dels moments de desesperació quan arriba la teva mà per salvar-nos sembla que sigui un somni, un somni meravellós però que, a la fi, no el podem creure. Aquest matí de diumenge vull recordar quantes vegades m’has salvat, quantes vegades m’has tret del pou profund on estava ficada. Gràcies Senyor perquè la memòria em recorda que la teva salvació sempre arriba.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.