portbouDilluns 26 d’agost

Salm 39

La desesperança i el cansament ens fan viure vides buides, el salmista perdut en els seus problemes desaprofita els seus dies. Però el cant de dolor aixecat al Senyor és escoltat, en ell trobem les forces per tirar endavant, per encetar un dia més.

Dimarts 27 d’agost

Romans 5, 1-5

Encara que el repòs no ens acompanya sempre, encara que les preocupacions ens neguitegen, encara que la vida ens dóna molts cops, malgrat tot, la nostra esperança és ferma en el Senyor, perquè l’Esperit Sant, que comparteix amb nosaltres la vida, ens manifesta dia a dia l’amor de Déu.

Dimecres 28 d’agost

Isaïes 55, 4-6

S’acosta la justícia que no defalleix, ja arriba la salvació que dura per sempre; aquesta és la nostra confiança, aquestes són les nostres seguretats. Lluitem i treballem perquè sabem quin és l’horitzó que Déu ens ha mostrat.

Dijous 29 d’agost

Gàlates 5, 1-6

La fe dels fills i les filles de Déu es manifesta en l’amor i l’esperança. No estem subjectes a cap llei, sinó que l’amor, que ens compromet més que la legalitat, ens fa treballar per l’esperança que tenim.

Divendres 30 d’agost

1 Joan 1, 5 – 2, 2

En el nostre viure, en el nostre treballar i lluitar, moltes vegades errem, moltes vegades en equivoquem, però la llum de Déu ens il·lumina, ens manifesta, ens fa veure amb claredat. Sota la seva llum seguim endavant, confiant que en Jesús ja hem sigut perdonats.

Dissabte 31 d’agost

Salm 122

S’acaba el temps del repòs, el temps del descans i iniciem la tornada cap a la nostra peregrinació diària. El camí de la rutina s’obre davant nostre, però aquest temps pot esser de benedicció si ens adonem que els murs de Jerusalem ens esperen per acollir-nos. Tornem, com cada any, però fem-ho de forma nova.

Diumenge 1 de setembre

Mateo 11, 25-30

Les rutines diàries ens ofeguen i ens fan defallir, defallir no solament en l’ànim sinó també en els nostres valors. Jesús ens promet que trobarem descans, i que el trobaren en ell. No defallim aquell que ens sustenta ho farà sempre, i amb amor i misericòrdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.