cordilleraDilluns, 23 de novembre

Jeremies 38, 14-28
Els teus camins són estranys, les teves rutes semblen tortes als nostres ulls. És cert Senyor que moltes vegades no entenem el que ens toca viure, és cert que no comprenem el per què de tot plegat, però en tu volem confiar, fins en el moment de perdre de la batalla. Permet-nos Senyor aprendre de cada situació, que fins i tot en la derrota veiem la teva mà.

Dimarts, 24 de novembre

1 Corintis 15, 1-11
Que no oblidem mai l’essència del teu evangeli, que no deixem enrere la creu del patiment ni l’amor del que donà la seva vida. Senyor, omple’ns de la teva gràcia, que aquesta cada dia creixi en nosaltres, que treballi els nostres defectes, que esmeni les nostres errades. Què la teva misericòrdia ens presideixi en tots els camins.

Dimecres, 25 de novembre

Mateu 11, 1-6
Com Joan, quantes vegades no he dubtat, no he mirat i pensat: això no té sentit. Perdona’m perquè en mig de les dificultats he titubejat i he agafat camins erronis, m’he deixat engalipar per altres discursos que no eren la teva paraula; obrem els ulls per veure la realitat del teu evangeli al meu voltant, fes-me sensible al treball de les teves mans en mig d’aquest món.

Dijous, 26 de novembre

Jeremies 52, 1-34
No permetis que passi el temps i no escoltem la teva paraula, no ens deixis errar els nostres camins i allunyar-nos cada cop més de tu, perquè a la fi, sense conversió les nostres vides aniran a la deportació; però fins i tot, en els moments de pèrdua total la teva misericòrdia presideix les nostres vides i, com la devastació del final de Jeremies, quedarem a la fi omplerts d’esperança.

Divendres, 27 de novembre

1 Corintis 15, 12-28
La nostra esperança està posada en Déu, en el seu Fill que ha ressuscitat d’entre els morts; la nostra esperança està posada en que Déu vindicarà als innocents, i totes i tots podrem viure en un món millor. Gràcies Déu per Jesús i per la primícia de la nostra esperança, en tu volem descansar i de tu volem fer sorgir les nostres forces perquè el que esperem sigui avui una realitat.

Dissabte, 28 de novembre

Mateu 11, 7-15
Igual que a Joan tu reps els meus dubtes amb amor, i els cobreixes de la teva misericòrdia per omplir-los de nou amb la teva companyia. Gràcies Senyor, perquè entens els meus defectes, gràcies perquè aculls les meves dificultats, en tu vull reposar i confiar, acompanya’m i mostra’m el teu amor.

Diumenge, 29 de novembre

Salm 118, 1-9
És tan gran el teu amor que no has amagat de mi la teva salvació, és tan fidel el teu amor que no hi ha hagut res que l’hagi separat de mi. Si miro enrere veig la teva mà acompanyant-me, guiant-me, amb la dolçor d’una mare educant-me, amb la paciència d’un pare cuidant-me. Gràcies Déu meu per el teu amor, gran i fidel, que sempre m’acompanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.