laderaDilluns, 22 de febrer

Zacaries 8, 20-23
Senyor, vas formar el teu poble per ser llum a les nacions, vas recollir-nos de tots els llocs de la terra per mostrar la teva salvació a tota la creació. Déu nostre, volem proclamar en mig d’aquest mon que pateix un altre forma de viure, de viure amb tu, volem que el món vegi la teva mà a través de les nostres. Utilitza’ns perquè el mon pugui conèixer el teu favor.

Dimarts, 23 de febrer

Joan 9, 35-41
Obre’ns els ulls, Senyor, fes-nos veure la teva salvació, que veiem les passes de Jesús i sapiguem seguir-les, que els camins de la nostra vida es facin sota la teva llum. Mostra’ns la teva voluntat, i no permetis que tanquem els ulls al que vols de nosaltres. Volem veure’t, volem sentir-te, volem la teva presència entre nosaltres.

Dimecres, 24 de febrer

Isaïes 54, 6-10
Arriba el teu perdó com un bàlsam per les ferides, arriba la teva paraula com a consol per els nostres moments de foscor; moltes vegades ens sentim allunyats de tu, perquè la voràgine d’aquesta vida ens fa trontollar, perquè la nostra fidelitat no és com la teva. En els moments de negror volem confiar en el teu amor, en la promesa de que la teva pau sempre serà amb nosaltres.

Dijous, 25 de febrer

Joan 12, 37-43
No permetis, Senyor, que les nostres pors ens paralitzin, no permetis que la teva paraula quedi amagada entre nosaltres; quantes vegades volem proclamar la teva justícia, la teva voluntat per una creació que plora, però ens veiem aclaparats per el temor d’enfrontar-nos als poderosos? Dóna’ns la força del teu Esperit per transformar aquest mon en el teu regne.

Divendres, 26 de febrer

Isaïes 29, 13-16
Ai, Senyor, quantes vegades ens allunyem de tu per portar a terme els nostres plans, com si els nostres projectes poguessin viure sense el teu consell, com si les nostres opinions fossin res sense amarar-se de la teva paraula. Volem ser sincers en la nostra lloança, viure aferrats a la teva saviesa, fes que no oblidem la teva grandesa, fes-nos estar ferms en tu.

Dissabte, 27 de febrer

Marc 8, 31-38
El nostre raonament ens diu que hi ha que fugir del patiment, el nostre cor vol viure tranquil, volem passar les nostres vides sense cap sotragada; però la realitat és que enfrontar-nos al mal que amara aquest mon és una tasca que pot ferir-nos, que pot deixar-nos plens de cicatrius, per això et demanem la teva força, el teu consol, la teva abraçada en el moment del dolor.

Diumenge, 28 de febrer

Salm 22, 23-32
Que no calli la meva boca per donar-te gràcies, tu que ens reuneixes davant teu per adorar-te inspira el nostre càntic, omple de paraules noves la nostra lloança. Volem proclamar al món que ets el Déu poderós que s’ha acostat a la seva creació per donar-li una nova vida, una vida plena i veritable, per la teva bondat t’has recordat de nosaltres, ens has rescatat de la pols, has perdonat les nostres errades, volem proclamar per sempre la teva misericòrdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.