pesquerosDilluns, 17 d’agost

Joan 21, 15-17
Moltes vegades m’entristeixo com Simó, perquè m’adono que poso el meu cor en coses que no són les de Déu, miro la meva vida i veig que no estimo com he sigut estimada, però no em rendeixo, seguiré endavant mirant Jesús, obrint-me a l’acció de l’Esperit Sant, perquè vull estimar més.

 

Dimarts, 18 d’agost

Romans 8, 31-39
Res, absolutament res ens podrà separar de l’amor de Déu, quina gran notícia! Quina magnifica seguretat! Déu ens estima malgrat les nostres errades, encara que fallem, el seu amor no té condicions. Vull que floreixi en el meu cor, vull que aquest amor suprem guiï les meves passes i porti la meva vida en esperança.

 

Dimecres, 19 d’agost

Romans 12, 9-11
Estimar de debò, aquesta és la nostra tasca. Estimar sense fingiments, fer-ho de tot cor, donant honor als altres, buscant la seva felicitat. Som cridats a fer un servei d’amor per tots i totes les que ens envolten, oferint-nos els uns als altres en tot el que necessitem.

 

Dijous, 20 d’agost

Romans 13, 8-10
Qui estima no fa mal, qui viu en l’amor no erra; sabem que és complicat, que no sempre estimem com hauríem de fer-ho, però no podem deixar d’alimentar-nos de l’amor de Déu per arribar a la plenitud del Crist, qui ha sigut exemple d’amor per a tots nosaltres. Estimar cada dia una mica més, aquest és el nostre repte.

 

Divendres, 21 d’agost

1 Corintis 13
No hi ha res més important que l’amor, en ell trobem la perfecció de la vida, ni el coneixement, ni les grans gestes, ni tan sols la fe que mou muntanyes són res per sí mateixos, tot allò que fem ha d’estar impregnat d’amor, perquè aleshores cobra sentit.

 
Dissabte, 22 d’agost

1 Corintis 16, 13-14
Si l’amor amara cadascuna de les nostres decisions, de les nostres accions, dels nostres pensaments, si l’amor és el que busquem i el que donem, el que ens mou i ens remou per dintre, aleshores estarem caminant en la veritat, estarem practicant la fe. Tot allò que fem hem de fer-ho amb amor, perquè hem sigut estimats per Déu.

 

Diumenge, 23 d’agost

Salm 84
Viure en mig del teu poble és una gran benedicció, has omplert la meva vida de persones que m’estimen i que ho demostren amb les seves paraules i les seves accions, per això, vull donar-te gràcies, per cadascun i cadascuna de les germanes que has posat al meu costat. Elles i ells són delícies d’amor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.