playahuelvaDilluns, 10 d’agost

Joan 13, 1
Estimar fins a l’extrem, m’encanta aquesta expressió! En un petit verset es diu tant del nostre Déu i del nostre Senyor. Va entregar tota la seva vida per amor a la humanitat, mentre caminava per Galilea guarint i mostrant al món un Déu d’amor que volia conviure amb la seva creació. Fins l’extrem, no pot haver-hi amor més gran.

 

Dimarts, 11 d’agost

Joan 13, 31-35
Estimar és mostrar a Déu, estimar és seguir Jesús. L’amor que ens tenim els uns a les altres és la visualització més real del Senyor en qui hem cregut. Estimar-nos és el gran do que Jesús ens ha donat, perquè en aquest amor construïm la veritable comunitat de seguidors i seguidores de Déu.

Dimecres, 12 d’agost

Joan 14, 15-21
Estimar Jesús vol dir estimar als altres, aquest és el nostre manament, però estimar pot ser difícil, perquè per estimar hem de ser capaços de perdonar veritablement, per això Déu ens ha concedit el do del seu Esperit, que està amb nosaltres i ens mostra l’amor i el perdó que hem rebut perquè també el puguem donar.

Dijous, 13 d’agost

Joan 15, 1-10
Empeltats en l’amor de Déu és com serem capaços de donar amor, arrelats en el perdó i la misericòrdia que hem rebut és com podrem ser misericordiosos. No hi ha secrets per estimar, solament hem de recordar que se’ns ha atorgat. La paraula de Déu ens ha d’impulsar cada dia a viure l’amor.

Divendres, 14 d’agost

Joan 15, 11-17
L’amistat de Déu, quin gran do ens ha ofert Jesús! Construir una amistat no és cosa de dos dies, ni una tasca fàcil, però Déu se’ns ha ofert ell mateix per a ser amic nostre, donant-nos tot els seu amor, revestit del més gran dels perdons. Així hem d’estimar com Déu ens ha estimat a nosaltres.

Dissabte, 15 d’agost

Joan 17, 20-26
En la pregaria de Jesús ens veiem apel·lats pel seu desig d’unitat, una unitat que es construeix en l’amor. Estimant als altres és com arribarem a ser un, un amb Jesús i el Pare. L’amor que ells tenen és el que han volgut compartir amb nosaltres, aquest amor és el que ens inspira per superar les nostres diferències.

Diumenge, 16 d’agost

Salm 111
Alço la meva veu per donar gràcies, canto amb tot el cor perquè Déu és fidel a la seva paraula, perquè m’ha dit t’estimo, vull viure amb tu, i per sempre ho complirà, res no em podrà separar del seu amor, la seva mà m’acompanya cada dia, en ell puc confiar. Alço la meva veu per donar gràcies al Déu d’amor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.