campoverdeDijous, 1 d’octubre

2 Reis 18, 28-37
Senyor, no permetis que el discurs dels dolents, amarat d’una falsa pau, em faci perdre la confiança en tu; no deixis Déu meu que m’enganyin les paraules fàcils, que volen recordar-me que moltes vegades sembla que la teva salvació no arribarà. Vull reposar les meves pors en tu, en tu vull confiar, perquè sé que ets fidel.

Divendres, 2 d’octubre

1 Corintis 9, 1-15
M’agradaria que la meva generositat creixés cada dia, tindre sempre el cor disposat a compartir el que posseeixo. Desitjo que les diferències d’opinió, o de visió, no empresonin la meva misericòrdia, ni la meva capacitat d’estimar. Senyor, que la generositat que he aprés de tu sàpiga compartir-la amb els altres.

Dissabte, 3 d’octubre

Mateu 7, 22-29
Les meves paraules podem dir una cosa, i les meves mans fer unes altres. El meu discurs pot defensar al pobre, però la meva mà tancar dins el puny la misericòrdia. Vull construir la meva vida en el fonament de Jesús, que la seva paraula sigui el refugi fort del meu cor i la inspiració per tots els meus actes. Vull admirar la teva paraula i fer-la realitat en mi.

Diumenge, 4 d’octubre

Salm 26
Déu meu, com el salmista sé que més enllà de les meves bones accions és solament en tu on hi ha la salvació. Per més que m’esforci, per més bé que em comporti, això no em lliurarà de la maldat que sembla regnar en aquest món. Per això confio en tu, deixo la meva causa a les teves mans, reposo en tu i et beneeixo perquè tu veses sobre mi la teva misericòrdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.