déjate abrazar por DiosL’any que anem a iniciar d’aquí a unes hores no és un full en blanc. En absolut ho és. Ja ve escrit. Els desitjos que hem cultivat durant l’any que acaba, les decisions que hàgim pres ens acompanyaran durant el “nou” any.

Però no tot està perdut. La sorprenent gràcia de Déu sap com fer dret el tort. No en va l’apòstol Joan, en el seu evangeli, ens presenta un Jesús que ensenya la possibilitat que el Vent sagrat de Déu bufi sobre nosaltres fent-nos “néixer de nou”. Quan l’acció misericordiosa de Déu en Crist actua, ens capacita per assumir la totalitat de la nostra biografia, neteja la nostra consciència, aconsegueix que caminem per la vida amb el cap ben alt i ens reintegra a la seva família, ens reintegra a una comunitat que ens acull tal qual som sense fer preguntes. En aquest moment sentim com si el món nou es fes realitat davant nostre.

Si bé és veritat que l’any que en unes hores començarà no és un full en blanc, també ho és que la gràcia de Déu pot canviar-ho tot, i experimentar enmig de les nostres biografies que “Déu escriu recte amb línies tortes”.

Per tot això convido a tothom que m’està llegint al fet que uneixi els seus braços a l’abraçada de Déu en la persona de Jesús de Natzaret. Si ho fas, t’asseguro que no et penediràs. Feliç i beneït any 2016!

Soli Deo Gloria

Ignacio Simal Camps
President de la Mesa de l’Església Evangèlica de Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.