La ciutat de Barcelona ha estat sacsejada per la barbàrie terrorista. La que podia ser una tarda tranquil·la i plaent del mes d’agost quedarà marcada en les nostres ments com una tarda tràgica per a la nostra ciutat.

Per mitjà d’aquesta nota l’Església Evangèlica de Catalunya (EEC-IEE) expressa la seva condemna a l’ataca terrorista i s’afegeix a les mostres de condemna de la Iglesia Evangélica Española (IEE). Condemnem tota mostra de radicalisme que duu a terme barbàries com la d’aquesta tarda en nom de Déu. La nostra convicció és la que l’odi de l’ésser humà mai construirà la justícia de Déu. Per això, compromesos amb la pau, cerquem una societat segons el model de Déu, més humana i fraterna, on els éssers humans no seran moguts mai més per la violència o per la guerra.

L’Església Evangèlica de Catalunya (EEC-IEE) es lamenta per les víctimes, pels ferits i per les seves famílies. Per això, mostrem la nostra solidaritat amb la ciutadania de Barcelona fent nostres les paraules de l’Apòstol Pau, qui ens recorda que Déu “ens conforta en totes les nostres adversitats, perquè nosaltres mateixos, gràcies al consol que rebem de Déu, sapiguem confortar els qui passen alguna pena” (2 Co 1,4). Per això s’insta a les comunitats que conformen l’Església Evangèlica de Catalunya (EEC-IEE), juntament amb la resta de cristians de la ciutat, a aixecar als seus serveis dominicals pregàries a Déu per les famílies i amics de les víctimes, com també per la nostra ciutat, dramàticament convulsa per la violència.

Barcelona, 17 d’agost de 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.