L’Església Protestant podrà remodelar el temple i els usuaris no hauran d’esperar al carrer

Fonts Rubitv.cat

20141119-128_SFrater Nadal, entitat vinculada a l’Església Protestant, ha inaugurat un nou local al carrer Doctor Gimbernat número 44, on atendrà les més de 2.700 persones que cada setmana reben aliments per part d’aquesta associació. D’aquesta manera, es dignifica el servei i s’acaba amb els problemes de seguretat i de manca de privacitat dels usuaris que fins ara havien d’anar al temple del carrer Colon. El nou local té uns 300 metres quadrats, permet emmagatzemar i repartir els productes de manera més còmoda i compta amb capacitat per emmagatzemar 70 tones d’aliments, una sala d’espera i un punt d’atenció als beneficiaris. A més, el canvi permetrà remodelar el temple, segons ha avançat Jonathan Navarro, pastor de l’Església Protestant.

20141119-024_SCarme García, alcaldessa de Rubí, ha visitat el local i ha agraït la tasca de la quarantena de voluntaris de Frater Nadal. García ha explicat que el nou local ha estat possible gràcies a la subvenció que l’Ajuntament atorga a Frater Nadal per al desenvolupament de la seva activitat. El Consistori també ha col·laborat en la localització d’aquest espai, que l’entitat ha llogat per un període de deu anys.

Recordem que Càritas, ASAV i Frater Nadal són les tres entitats encarregades d’oferir aquest servei de distribució d’aliments a famílies amb problemes econòmics de Rubí. Tots els casos acceptats venen derivats de Serveis Socials.

De moment, queda aparcat el projecte de creació d’un únic banc d’aliments de Rubí com a conseqüència de les dificultats per trobar un local gran i proper al centre.

RUBÉN CABÚS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.