eec_arbolDilluns, 30 de novembre

Jeremies 29, 4-14
La teva salvació sempre arriba! El teu cor no oblidarà mai el teu poble! Senyor, vull recordar el teu amor i la teva fidelitat, la teva misericòrdia i la teva bondat, sé Senyor, ho sé, tu vindràs a salvar-nos. Fes-me viure en els teus camins allà on la vida em porti, fes-me recordar sempre que tu ets a mi, fins hi tot si he hagut de marxar.

Dimarts, 1 de desembre

2 Pere 3, 12-13
És temps d’esperar, és temps de desitjar la teva justícia; ens envolta la mort i la corrupció, ens amenaça la foscor d’un món que ha oblidat estimar; és temps d’esperar-te Déu nostre, però no ho volem fer quiets, volem caminar cap a la teva promesa, volem volar cap a l’esperança que ja arriba.

Dimecres, 2 de desembre

Isaïes 42, 1-9
Vesa sobre mi el teu Esperit, tu que m’has escollit i abraçat, tu que m’has mostrat la salvació veritable, fes que brilli en la meva vida la teva justícia, que l’esperança m’encamini i em guiï, dóna’m forces per fer treballar i transformar la realitat que m’envolta.

Dijous, 3 de desembre

Gàlates 5, 1-6
Per la fe en el teu fill he rebut la benedicció de la salvació, que no vulgui tornar als camins de l’esclavatge, que oblidi la llei, que no busqui comprar el que m’has regalat. Has omplert per gràcia la meva vida de la teva justícia, que no la confongui amb legalitat; m’has mostrat l’esperança veritable, que no la busqui per mèrits. En la llibertat que m’has donat vull caminar en les teves promeses.

Divendres, 4 de desembre

Jeremies 50, 17-20
El teu poble viu en mig de la persecució i la mort, la teva creació està amenaçada per l’enveja i la venjança, esperem amb delit la teva salvació, l’esperança d’un nou món ens impulsa en mig del temor. Déu nostre, que el perdó i la misericòrdia ens ajudin a transformar la teva creació i omplin el nostre cor de forces per viure la teva esperança.

Dissabte, 5 de desembre

Mateu 6, 25-34
Correm el perill, Senyor, d’esperar el que no és vida, correm el perill de buscar el que no és perdurable, on hem posat els ulls? Quina és la nostra esperança? Omple’ns Déu de la confiança que descansa en tu, vesa la teva justícia per transformar les nostres vides, amara el nostre cor de la teva esperança. Fes-nos viure el teu Regne, que sigui aquest el motor dels nostres moviments.

Diumenge, 6 de desembre

Salm 65
Cantem al nostre Déu, lloem-lo amb goig perquè és la nostra salvació, perquè en la seva paraula fidel reposa la nostra esperança; ell que vesa sobre la seva creació vida en abundància, farà que la seva justícia regni en mig de la terra, florirà un món nou amarat del seu Esperit. Amén Senyor, transforma el nostre món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.