bosqueDilluns, 26 d’octubre

2 Reis 23, 4-25
Que la teva paraula transformi la meva vida, no permetis que escolti sense canviar, que sentir però que no reaccioni. Senyor, que sigui coherent amb allò que m’ensenyes, que trontollin les meves errades i les reconstrueixi en la teva voluntat. Gràcies Déu meu perquè no oblides la teva serventa. Mostra’m els teus camins.

Dimarts, 27 d’octubre

1 Corintis 12, 1-11
La multiformitat de la teva gràcia és meravellosa, miro al meu voltant i veig els teus dons escampats per totes les meves germanes i els meu germans. Gràcies, Senyor, per la magnifica multitud de varietat amb la que ens has beneït; fes-me sempre veure el teu rostre ens aquells que m’envolten, la teva mà en les que són la meva companyia.

Dimecres, 28 d’octubre

Mateu 9, 18-26
Siguin homes importants, o dones abandonades; siguin grans personatges, o petites dones sense nom, el teu amor vol arribar a tothom. Vull fer créixer la meva fe, perquè pugui confiar a tu tota la meva vida, vull caminar sense por, en mig d’un món que pateix i és ple de problemes. En tu vull reposar, per ser guarida.

Dijous, 29 d’octubre

2 Reis 23, 36 – 24, 17
Quantes vegades ignorem els teus advertiments? Quantes vegades veiem el mal en el que vivim i no fem res per canviar-lo? Senyor, que la teva paraula no quedi buida a les nostres vides, que el teu consell no caigui en l’oblit. No permetis que visquem d’esquenes a tu, pensant que la nostra pròpia raó ens mantindrà fora de perill.

Divendres, 30 d’octubre

1 Corintis 12, 12-26
Sí, som diferents; tu i jo no ens semblem, tu i jo som com oli i aigua, com el blanc o el negre; però, a la fi, no són les nostres similituds les que ens fan germans, ni les nostres avinences les que ens fan família, és el Senyor que compartim, és ell qui ens uneix, més enllà de tot el que ens separa. Déu meu, que no oblidi mai que, per diferents que siguem, tu ens has fet a totes i tots el teu poble.

Dissabte, 31 d’octubre

Mateu 9, 27-34
M’agradaria obrir els ulls a la teva salvació, proclamar amb la meva boca tot el que has fet per mi; que no calli ni acluqui els ulls, que vegi la teva mà en la meva vida i les meves paraules proclamin el teu amor. Gràcies Senyor per tot el que em dónes, cuida’m i instrueix-me cada dia.

Diumenge, 1 de novembre

Salm 142
A qui puc acudir sinó és a tu Déu meu? En qui puc descarregar la meva ànima. Solament tu pots salvar-me del perill, solament tu pots ser el meu escut. Què no oblidi mai que és la teva mà la que em sosté, que ets tu qui em guarda del perill. Gràcies per la teva fidelitat, Senyor; gràcies perquè puc confiar en que vindràs a rescatar-me.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.