sem 15 embalse Mediano (Huesca)1134Dilluns, 25 de maig
Proverbis 4, 20-27

Senyor i Déu meu, vull mantenir el meu cor pur, omplir-lo de la teva paraula, que estigui guarit pel teu amor i acaronat per la teva fidelitat. No permetis que taqui allò de preciós que has fet en mi, que s’allunyin les tenebres i no caigui en la temptació de tornar als camins malvats. Guarda’m Senyor i transforma’m.

Dimarts, 26 de maig
Proverbis 8, 1-11

Quina meravella és pensar que ens ofereixes allò de necessari per viure, que sorprenent que vulguis, Senyor, omplir els nostres cors i les nostres ments de la teva saviesa, és a l’abast de tothom i totadon, però quantes vegades l’hem rebutjat? Ens en confiat a la saviesa humana i hem oblidat que la teva era a les portes esperant entrar. Senyor, fes girar els nostres camins, porta’ns cap a tu.

Dimecres, 27 de maig
Proverbis 8, 12-21

El consell de la teva saviesa ens encamina cap a la justícia, perquè certament aquest és el dels que es deixen guiar pels teus consells. Gràcies Senyor perquè allò de perfecte que hi ha en tu vols compartir-ho amb la teva creació. No t’amaguis de nosaltres, omple’ns dels teus bens.

Dijous, 28 de maig
Proverbis 8, 22-31

És preciós pensar, Senyor, que tota la teva creació està sustentada en la teva saviesa; és meravellós adonar-nos que l’atzar no és la nostra causa, sinó que és en el teu seny que tot ha arribat a ser el que és. Et vas estimar tant allò que arribaria a ser, que el seu fonament fou la intel·ligència del teu pensament, gràcies Senyor.

Divendres, 29 de maig
Proverbis 8, 32-36

Senyor i Déu meu, que el teu consell sempre m’acompanyi, que la teva intel·ligència aconselli al meu seny i que la teva saviesa inspiri cadascuna de les decisions que he de prendre. Gràcies Senyor perquè ens has revelat que la veritable saviesa està en el teu coneixement.

Dissabte, 30 de maig
Proverbis 9, 1-6

Gràcies Senyor perquè no busques els intel·ligents per oferir-lis la teva saviesa, ni els poderosos d’aquest món perquè visquin en el teu seny. Gràcies Senyor perquè has ofert el teu coneixement a totes i tots els habitants de la terra, gràcies perquè el teu consell pot residir en el cor més humil. Gràcies perquè m’has convidat a la teva festa, per instruir-me i ensenyar-me a caminar.

Diumenge, 31 de maig
Salm 131

Senyor i Déu meu, com la meva mare ets per mi, aquella que m’estima, més enllà de les meves errades, aquella que m’acarona en mig dels meus plors, la que em guareix les ferides de les meves pròpies caigudes. Gràcies Senyor perquè el teu amor per mi és immens, fes-m’ho recordar en els moments difícils, grava-ho amb foc dins el meu pit, perquè sempre sàpiga que ets tu en qui puc confiar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.