sem 25 Veleros  en Garbet 7100Dilluns, 22 de juny
Mateu 6, 9

Senyor i Déu meu, progenitor de la humanitat, que la meva vida glorifiqui el teu nom, que el teu poble proclami amb justícia i pau la teva bondat. Gràcies Senyor perquè la distància que hi havia entre tu i jo, entre tu i la teva creació, ha sigut superada en Jesús, qui ens ha obert la porta de la teva presència.

Dimarts, 23 de juny
Mateu 6, 10

Senyor, que el teu Regne es faci realitat en aquesta terra, que tots els homes i totes les dones puguin viure en veritable justícia, que la vida de la teva creació es desenvolupi amb harmonia i que tot allò que meravellós que hi ha en el lloc de la teva llar sigui també una realitat en mig d’aquest món.

Dimecres, 24 de juny
Mateu 6, 11

Senyor, fes-nos generosos perquè cap persona passi gana, penso en tots aquells i aquelles que l’egoisme de la humanitat a condemnat a viure en la pobresa, obre les meves mans per saber compartir tot el que m’has donat.

Dijous, 25 de juny
Mateu 6, 12

Perdona’m Senyor les meves errades i ensenya’m a perdonar els altres com tu fas amb mi. Que l’orgull i la venjança siguin eradicades de la meva vida, i que el meu cor destil·li amor i misericòrdia per a tots i totes les que m’envolten.

Divendres, 26 de juny
Mateu 6, 13

Allibera’m Senyor de les cadenes del mal, que no em deixi convèncer ni captivar per les estructures d’opressió que malbaraten les vides de tantes i tants. Que no m’enganyin i caigui en la temptació d’oblidar tot allò que has fet per la teva creació.

Dissabte, 27 de juny
Deuteronomi 4, 5-6

Senyor i Déu meu, et demano que la teva paraula sempre sigui en el meu cor, que d’ella aprengui a viure en la teva saviesa i el teu seny, i que la meva vida pugui ser exemple pels altres i proclamació del teu amor i la teva bondat vers la teva creació.

Diumenge, 28 de juny
Salm 149

Senyor i Déu meu, que aquest sigui un diumenge d’alegria i joia, que el teu poble reunit canti al seu creador i al seu salvador. Que els nostres llavis proclamin una lloança de gratitud. No tenim noves paraules, però les que tenim volem oferir-les amb un nou Esperit renovat en una redempció que ens arriba dia rere dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.