olivoDilluns, 13 de juliol

Mateu 23, 23-24
Que la meva fe treballi per fer créixer la justícia, que la meva fe sàpiga compartir l’amor, que la meva fe recordi sempre la fidelitat del Senyor; en Déu, en allò que ha fet, en com m’ha estimat, perquè sempre ha estat al meu costat, en ell plantaré la meva fe per donar fruits de pau.

Dimarts, 14 de juliol

Romans 1, 16-17
La salvació del Senyor és acollida en fe, en la confiança de la seva justícia, en la valentia del seu regne; en Déu neix i creix la fe que treballa perquè el seu amor sigui manifestat a tots els pobles.

Dimecres, 15 de juliol

Romans 3, 21-26
No he sigut jo, ha sigut Jesús, amb fe abraço el perdó que a través d’ell m’ha ofert el Senyor, amb fe treballo perquè la seva salvació sigui una realitat en mig dels patiments d’aquest món. Per fe segueixo les passes del Fill de Déu que va caminar entre nosaltres.

Dijous, 16 de juliol

Romans 5, 1-5
Amb la fe lluito en mig de les dificultats, per la fe engendro forces per seguir avançant, encara que el camí sigui ple de sots i pedres, amb fe he cregut que Déu ha volgut rescatar-me i ha vesat sobre meu el seu Esperit que omple la meva fe del seu amor.

Divendres, 17 de juliol

Romans 12, 1-3
Acollo amb gratitud la fe que Déu m’ha concedit, l’abraço i la cuido per que creixi i em doni seny. Que aquest do de Déu em porti pels seus camins i em faci viure de forma agradable a ell. Amb fe treballo per a comportar-me com una digna filla de Déu.

Dissabte, 18 de juliol

Romans 14, 1-4
Busco una fe amable, que jutgi, que no critiqui; busco una fe que creixi, que aprengui cada dia quina és la voluntat del Senyor; vull una fe sincera i treballadora que acolli al que és diferent i que reposi sempre en la misericòrdia de Déu.

Diumenge, 19 de juliol

Salm 89, 20-37
Canto al Déu de la promesa, que ha mantingut la seva fidelitat; prego al Déu de la paraula, que alliçona la meva vida amb el seu amor. En ell descansen tots els meu dies i la meva fe creix i s’omple de la seva misericòrdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.