Ordenacion Jonathan y Marta 201131005-012Van deixar-ho tot –es van endur al seu fill Enoc-   per anar a estudiar al Seminari Unit de Teologia SEUT de l’Església Evangèlica Espanyola  que està ubicat a El Escorial (Madrid). I van passar quatre anys i van tornar amb coneixements, amb un bagatge d’amistats i desitjant posar a la pràctica tot el que havien après.   Va passar un any, la Marta com a pastora a l’església Protestant de Barcelona Centre i el Jonathan a la I Església de Rubí,   coneixent, aprenent  altres  assignatures que no s’ensenyen al seminari i, escoltant.

El dia 5 d’octubre es va celebrar l’ordenació d’ambdós.  No s’ha tancat cap cercle, continua una trajectòria dedicada a l’església  que desitgem sigui molt beneïda.

L’acte, molt nombrós, va reunir membres de les comunitats de l’Església Evangèlica de Catalunya, amics, familiars i representacions de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya, van participar-hi Joel Cortés, president de la Comissió Permanent de l’Església Evangèlica Espanyola, Alfredo Abad que va desenvolupar el missatge sobre el ministeri pastoral: Maridatge o esposalles   i Ignacio Simal, president de l’Església Evangèlica de Catalunya va dirigir l’acte d’ordenació al ministeri pastoral.

No podia faltar la participació musical que va comptar amb el Josep Meseguer, cantautor, la coral de l’església de Rubí i la intervenció musical de l’església de Barcelona Centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.