gogh1Dilluns, 4 d’agost

Isaïes 29, 17-24

Després de la tempesta sempre ve la calma, després del patiment arriba la pau, i en aquest camí es on podem aprendre qui és Déu. És en mig de les dificultats on Déu se’ns mostra com la nostra veritable esperança. Serà en Déu on trobarem la sortida per les nostres pròpies errades, ell no abandonarà als desvalguts, no oblidarà al seu poble.

Dimarts, 5 d’agost

Isaïes 30, 1-5

En mig de temps complicats el poble de Déu busca refugi en l’Imperi on van ser esclaus, baixen a Egipte per trobar protecció, baixen al país dels que Yahvé els havia alliberat. Quantes vegades no busquem la solució als nostres problemes fora de Déu i dels seus camins, tornant enrere d’allà on Déu ens havia tret, moguts per la por busquem seguretat en el món. Solament en el Senyor hem de confiar.

Dimecres, 6 d’agost

Isaïes 30, 9-17

El poble no vol escoltar la paraula de Déu, no volem sentir que s’estan equivocant, que el camí que volen emprendre no els durà a la salvació. Solament confiant trobarem la sortida en la desesperació. Davant les dificultats moltes vegades agafem el camí fàcil, el que ens sembla que es deslliurarà dels problemes, però la força ve de la calma de saber viure confiant en que Déu farà arribà la salvació.

Dijous, 7 d’agost

Isaïes 30, 18-22

Encara que fugim de Déu, encara que busquem les nostres pròpies solucions, encara que no confiem Déu espera, en la seva fidelitat espera sentir el nostre clam per vindre a rescatar-nos. Solament hem d’aixecar la veu, solament hem de suplicar-li que vingui, que ens guiï de nou. Déu està desitjant compadir-se de nosaltres.

Divendres, 8 d’agost

Isaïes 30, 23-26

Creiem la paraula de Déu? Confiem en la seva salvació? Moltes vegades les paraules del profeta arriben en mig de la desesperació del dolor i el patiment, les sentim però no podem posseir-les, perquè les dificultats ens impedeixen veure el que Déu farà per nosaltres. Però ell ve, ell ve per guarir-nos de tots els mals petits.

Dissabte, 9 d’agost

Isaïes 3, 30-33

Viure amb el perill a les portes de casa no és pas senzill, saber que el dolor i la mort s’acosten a la ciutat ens fa trontollar, malmès la nostra confiança. Però la veu del profeta s’alça per dir-li al poble que aquell enemic tan gran, aquella poderosa nació que l’oprimeix i el fa patir, serà vençuda. Déu guanyarà la batalla per el seu poble, perquè no hi ha ningú que es pugui enfrontar al Senyor.

Diumenge, 10 d’agost

Isaïes 31, 4-9

Està Déu esperant-nos, esperant que retornem a ell, que abandonem les seguretats que aquest món sembla oferir-nos. Ell ens rescatarà, solament hem de demanar-lo. El seu amor per nosaltres el fa ser el nostre protector, no hi haurà enemic que acovardí al nostre Déu, que el faci fugir. Ell lluitarà per a donar-nos la victòria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.