por lligatDilluns, 28 de juliol

Isaïes 26, 16-19

La guerra ha acabat, però la desolació és l’únic paisatge que envolta al poble de Déu, un poble que no ha complert amb la tasca que Déu els havia encomanat, no ha portat la salvació ni la benedicció. Però encara hi ha esperança, perquè en mig del dolor han tornat a Déu, arribarà la llum del Senyor i tornarà a créixer el poble de Déu.
Dimarts, 29 de juliol

Isaïes 27, 2-5

La indignació del Senyor ha passat, vol tornar a cuidar la seva vinya, vol fer la pau amb el seu poble. El Senyor ha perdonat i torna a vesar la seva misericòrdia, el poble cantarà que Déu els torna a beneir. Sempre podem caure en errors, sabem que moltes vegades fallem en les nostres vides, però el perdó de Déu sempre arriba, sabem que després del patiment podrem tornar a cantar.
Dimecres, 30 de juliol

Isaïes 27, 6-9

Després de la desolació viscuda el poble de Déu mira enrere i s’adona que el seu judici no ha sigut com el dels altres pobles, el Senyor, encara enmig del seu enuig, no els ha fet morí, ni els ha arrasat de la terra. El perdó donarà fruits, i seran fruits de fidelitat al Déu que ha plorat amb ells, i que els ha vingut a salvar.
Dijous, 31 de juliol

Isaïes 27, 12-13

Israel ha sigut deportat, Judà ha sigut dispersada, el poble de Déu està repartit per tota la terra, sota la dominació de les nacions enemigues, que han fet complir el judici de Déu. Però el profeta veu el dia en que el Senyor els sortirà a buscar, un per un, els recollirà i els farà tornar a la seva heretat, Déu tornarà a formar al seu poble.
Divendres, 1 d’agost

Isaïes 28, 1-6

L’esperança del profeta en la salvació de Déu es veu marcida per l’arribada d’Assíria a les terres d’Israel, el poble serà arrasat per els enemics que Déu utilitzarà per fer el seu judici. Però encara i tot hi ha esperança, de la desolació naixerà un nou poble, construït en la resta, en ells hi haurà la justícia del Senyor.
Dissabte, 2 d’agost

Judà tampoc escaparà del judici de Déu, perquè el seu poble s’ha construït sobre la falsedat i la mentida, perquè han volgut confiar abans en la mort que mantenir amb Déu la seva aliança. Tot serà assolat, perquè Déu farà el seu judici, no deixarà impune la maldat, però hi haurà esperança per qui s’afermi a la Roca de Sió.
Diumenge, 3 d’agost

Isaïes 29, 13-16

De què serveixen els ritus, de quin profit són les tradicions, si no és de cor que el poble compleix amb la llei, si no viuen la justícia ni la misericòrdia, de què serveixen les nostres paraules si no estan acompanyades de fets. No busca el nostre creador posats religiosos, sinó homes i dones que el segueixin i l’escoltin de veritat. Ningú pot enganyar a Déu, ell sap que hi ha dins el nostre cor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.