dosriusDilluns, 24 de març

Salm 133

La benedicció del Senyor la trobem en mig del seu poble, de la família que Ell ha construït per a nosaltres. Hem de donar gràcies a Déu per formar-nos com un poble, que ha de lloar-lo i seguir-lo en comunitat, perquè en mig nostre viu el seu Esperit per guiar-nos.

 

Dimarts, 25 de març

Salm 139, 7-16

La presència del Senyor a la nostra vida és una realitat palpable, no ens podem amargar de Déu, no podem fugir de la seva mirada que ens segueix per tot arreu. Però no és aquesta una mirada inquisidora, que busca trobar-nos en una falta, sinó que és la mirada d’un Déu que ens coneix en els nostres petits detalls i que vol protegir-nos i salvar-nos en cada moment.

 

Dimecres, 26 de març

Salm 143, 7-11

En l’Esperit de Déu reposa el nostre camí, un camí que pot està ple de dificultats, però que està sostingut pel Senyor. Moltes vegades no veiem sortida, no trobem per on continuar, però és precisament en aquest moments quan hem de voltar-nos cap a Déu i demanar la seva guia, la seva salvació.

 

Dijous, 27 de març

Salm 146

Confiem en Déu, però no ho fem per la seva magnificència, sinó perquè Ell ens ha demostrat que s’implica amb nosaltres. En la figura de Jesús hem conegut al Déu que no abandona als desvalguts, sinó que viu entre ells per a canviar les seves realitats. El Messies de Déu no va ser un poderós incapaç de salvar, sinó un home compromès amb la humanitat que pateix. Aquest és el nostre exemple.

 

Divendres, 28 de març

Salm 147, 7-11

On posem la nostra confiança? Moltes vegades és més fàcil confiar en les seguretats que ens ofereix aquest món, en guerrers i cavalls que ens defensin. Però Déu es complau en aquells que confien en Ell, en que el seu amor serà per sempre. Déu es complau en els que veuen la seva mà en les petites coses que els envolten.

 

Dissabte, 29 de març

Salm 148

La lloança ha de ser el cant comunitari de la creació, perquè tot està sostingut en Déu, que va fer el cel i la terra, i tot el que hi ha en ells. El Déu creador s’aixeca davant nostre com el baluard que ofereix una esperança de restauració per una creació que pateix, però que mira al futur amb confiança.

 

Diumenge, 30 de març

Salm 149

Déu és, perpètuament, creador de noves realitats, Ell no es limità a materialitzat un espai, sinó que dins d’Ell va crear també al seu poble, perquè aquest fes justícia en mig del món. Som responsables de que l’acció de Déu es porti a terme, perquè per això hem sigut creats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.